gorbe_mio مدیر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 328 عنوان تهدید به اسید پاشی بچه ها کمک | مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 53 پست بچه ها کمکم کنین یه آدم بیشرف بدجوری تهدیدم میکنه یه آدمی ک شره ازش چیزی بعید نیس..نمیتونم به کسی بگم تمام تن و بدنم میلرزه..شهرمون یه شهر کوچیکه همه جوره میترسم نمیدونم چیکار کنم 1403/12/27 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbe_mio مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 328 عزیزدلم از ته دلم از خدا میخوام مشکلتو حل کنه اروم باش و برو اگاهی ،اگه داداشی،پسرعمویی داری که باها ... مرسی فداتشم ایشالا حل بشه خیلی ترسیدم کسیو ندارم واقعا شرایطم بده
امیر1377 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 738 نمیخام کسی متوجه بشه واقعا برام بد میشه بنده خدا اسید بریزن روت برات بد نمیشه ؟؟؟؟ انسانم آرزوست
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3708 میخام ب مامانم بگم ولی مامانمم خودش یه آدم ترسو هس دلم میسوزه بهش استرس وارد کنم فقط خود خدا میدونه ... اگه میتونه کمکت کنه بگو وگرنه الکی استرسش نده همینجا بچه ها گفتن بهت پلیس معرفی کنن برو اازش شکایت کن مدرکاشم جم کن نترس البته به نظرممامانتو یا کسیو درجریان بزار..چرا تهدیدت میکنه مگه چی میخاد ازت نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
gorbe_mio مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 328 بنده خدا اسید بریزن روت برات بد نمیشه ؟؟؟؟ بخدا هیچ راهی ندارم نمیدونم چیکار کنم تموم بدنم میلرزه
gorbe_mio مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 328 اگه میتونه کمکت کنه بگو وگرنه الکی استرسش نده همینجا بچه ها گفتن بهت پلیس معرفی کنن برو اازش شکایت ک ... سعی میکنم فردا به مامانم بگم توروخدا برام دعا کن ختم بخیر بشه جون عزیزت
امیر1377 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 738 بخدا هیچ راهی ندارم نمیدونم چیکار کنم تموم بدنم میلرزه من راهو بهت گفتم خود دانی انسانم آرزوست
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44201 اره اینطور آدما چون میدونن طرف ترسیده و به کسی نمیگه تهدید میکنن وگرنه ضعف نشون ندی گم میشن میرن دقیقا همینناصلا کسی که بخواد کاری کنه تهدید نمیکنه و مدرک به جا نمیذارهاینا روان پریشنبه خدا دوتا مرد ببینه مث چی فرار میکنه با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3708 سعی میکنم فردا به مامانم بگم توروخدا برام دعا کن ختم بخیر بشه جون عزیزت ان شالله درست میشه نگران نباش گلم بمنم اینجا خبرشو بدی منتظرم نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
gorbe_mio مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 328 ان شالله درست میشه نگران نباش گلم بمنم اینجا خبرشو بدی منتظرم قربون محبتت برم خدا خیرت بده