2777
2789

دلم میسوزه بچه های 18 ساله رو میبینم که سر بچگیشون داره با ایندشون بازی میشه و پسرا باهاشون بازی میکنن یکی از همدانشگاهیام 3سال بود با یه دختر عرب اهوازی دوست بوده دختر دیپلم خیاطی داشته خیلیم بیحجاب بوده از طرف 3 سالم بزرگتر بود دختره بعد رابطه هم با هم داشتن پسره بعد 3 سال افتاده دنبال زن گرفتن و دختره رو ول کرده اومد پیوی من گفتش که قصد ازدواج دارید؟ گفتم چطور گفت من علاقه دارم همسرم چادری باشه  گفتم حالا چرا چادری گفت چون اصالت بیشتری دارن گفتم شما مگه با فلانی دوست نبودید گفت نه ما به هم نمیخوریم اون عربه ما لریم و فلان بعدشم فلانه من گفتم بچها حواستون باشه تورو خدا این پسرا هیچ وقت دختری رو که باهاش بودن رو نمیگیرن منم ریدم به پسره گفتم ادمای سالم برای ادمای سالمن نه شما که برای خودت گذشته ای ساختی 

خترا میشه تو رو خدا احساساتتون رو الکی خرج نکنید به خدا حیفید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تن و روح زن شرف داره ....

حیفه در اختیار هر تازه از راه رسیده ای نگذارید

پاک نگهش دارید برای همسر آینده تون

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️