2777
2789

بچه ها من ی دوست داشتم چهار سال باهم دوست صمیمی بودم خیلی بهم لطف و محبت داشت خیلی دوسم داشت خیلی مهربونی میکرد بهم بعد یک مدت من ی کار کردم ی خبرچینی کردم به دوست مشترکمون خبر چینی ام در حد زیادی نبود ولی خیلی ناراحت شد من ازش معذرت خواهس کردم قبول کرد ولی سرد بود یکم من ناراحت شدم رفتم بلاکش کردم گفتم خدافظ بعدش اونم منو بلاک کرد بعد ی مدت خیلیییی ناراحت شدم رفتم بهش پیام دادم بعد از همه جا بلاکم کرد و گفت هیج جوره نمیخوام باهات رابطه داشتم تو غلط میکنی بخوای باهم دوست شیم دنبال ابرو ریزی نباش  برو بعدم از همه جا بلاکم کرد

امسال سال اخریم واقعا اعصایم خورده نمیخوام با بدی تموم شه اینقدر منتشو کشیدم اینقدر گریه کردم ولی قبول نکرد

میشه بگین چیکار کنم

عزیزم شما اشتباه کردی درست 

وظیفت بوده معذرت خواهی‌کنی که کردی

دیگه کشش نده 

مهم‌ نباشه برات دوروبرمون‌ از این ادمای سمی زیادن انگار‌خودشون‌اصلا اشتباه نمیکنن

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

*ون لقش مدرسه تموم شه میبینی فق هم کلاسیت بوده هم مدرسه ای همین و بس

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت دوستیای مدرسا بعد مدرسه همشون تموم میشه عزیزم؟

شک نکن من خودم از اون پیش فعالای مدرسه بودم که همه باهام اوکی بودن با همه مچ بودم دوست مدرسه تموم شد همه رفتن 😂😁دوتا فاب داشتم از بچگی باهم بودیم بهترین دوستان همش خونه هم بودیم همه جا باهم بیرون رفتن تولد بگیر برا هم حالا تعریف از خود نباشه بعد مدرسه رتبه من بهتر شد و اینکه راه موفقیت رفتم اونام ازم افتادن و الان دختر رفیق باز دبیرستان یدونه رفیقم نداره و نمیخوامم داشته باشم بچسب زندگیت 🥰💋

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻