2777
2789
عنوان

شوهرم حروم خوره

352 بازدید | 22 پست

وضع مالی شوهرم خوبه ولی من تاحالا زیاد از کاراش سر درنمیاوردم 

نمایشگاه ماشین داره 

من امشب رفتم گوشیشو چک کردم دیدم یکی کلی نفرینش کرده از شوهرم پرسیدم چی شده گفت من یه ماشین ازش خریدم بعد این پشیمون شد منم پنجاه تومن بالاتر بهش فروختم ماشین خودشو گفتم این راضی نیست که اینجوری نفرین کرده گفت چیکار کنم راضی نیست تو الان یه طلا بخری بعد طلافروش بگه بیا همون قیمت بهم پس بده پسش میدی؟ منم مال خودم بود خریده بودمش دلم میخواست هرچقد دلم میخواد بفروشمش 

بنظرتون این پول حرومه؟ اون طرف کلی نفرین کرده بود ک ایشالا خرج بیمارستان بچه هات بشه اون پول و یه نفرینایی ک هنوزم استرسشو دارم از وقتی خوندم بنده خدا میگفت حقوق دوماهمه خیلی دلم سوخت ولی نمیتونم هیچکاری کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من آره حرومه چطور میخواد بخوره برای یک فسخ قرارداد 

ولی از نظر اقتصادی و افزایش قیمت ها شاید درست باشه 

شرعی و عرفی خبر ندارم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نفرینش حق نبود کل دنیا داره اینجوری میچرخه یه بسته آدامس امروز یه قیمته فردا یه قیمت دیگه.چقد راحت م ...

نه سوالی بود جملم علامت سوال یادم رفت بزارم 

دلم خیلی سوخت اومدم ببینم واقعا حق با کیه