2777
2789
عنوان

شوهرم حروم خوره

253 بازدید | 22 پست

وضع مالی شوهرم خوبه ولی من تاحالا زیاد از کاراش سر درنمیاوردم 

نمایشگاه ماشین داره 

من امشب رفتم گوشیشو چک کردم دیدم یکی کلی نفرینش کرده از شوهرم پرسیدم چی شده گفت من یه ماشین ازش خریدم بعد این پشیمون شد منم پنجاه تومن بالاتر بهش فروختم ماشین خودشو گفتم این راضی نیست که اینجوری نفرین کرده گفت چیکار کنم راضی نیست تو الان یه طلا بخری بعد طلافروش بگه بیا همون قیمت بهم پس بده پسش میدی؟ منم مال خودم بود خریده بودمش دلم میخواست هرچقد دلم میخواد بفروشمش 

بنظرتون این پول حرومه؟ اون طرف کلی نفرین کرده بود ک ایشالا خرج بیمارستان بچه هات بشه اون پول و یه نفرینایی ک هنوزم استرسشو دارم از وقتی خوندم بنده خدا میگفت حقوق دوماهمه خیلی دلم سوخت ولی نمیتونم هیچکاری کنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من آره حرومه چطور میخواد بخوره برای یک فسخ قرارداد 

ولی از نظر اقتصادی و افزایش قیمت ها شاید درست باشه 

شرعی و عرفی خبر ندارم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آره شوهرت حروم خوره . تاپیک دیگتو دیدم که شوهرت پول کافی شاپیو رو نداده .شک نکن پولش درست نیست 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

نفرینش حق نبود کل دنیا داره اینجوری میچرخه یه بسته آدامس امروز یه قیمته فردا یه قیمت دیگه.چقد راحت م ...

نه سوالی بود جملم علامت سوال یادم رفت بزارم 

دلم خیلی سوخت اومدم ببینم واقعا حق با کیه