2777
2789
عنوان

معلمی با حقوق یکو پونصد بیگاری کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست
مهندسی کامپیوتر

رشتت که رشته ایه که خیلی میشه روش مانور داد و جای پیشرفت داره چرا اخه موندی اونجا دختر

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

جدی خدا خیرتون بده

بله. هر وقت دیدین اذیت می کنن. یا بیرونتون می کنن. برید اداره کار شهرتون موضوع رو بگید. اما نگین به خاطر خانوادم موندم. بگین به پولش احتیاج دارم الان بیرونم می کنن. فوری زنگ می زنن بهشون و سخت برخورد می کنن. همیشه یادت باشه اداره کار طرف شما رو می گیره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

من دیپلمم 

و ۴ سال پشت سر هم مربی پیش دبستانی بودم

توی مدرسه غیرانتفاعی و مهدهای خصوصی و ...

جواب یسری از سوالاتت رو نمیدونم ، چون دانشگاه نخوندم.

اما اینو بدون که

متأسفانه متأسفانه 

بطور کلی

نگاه افراد به یک آموزگار پیش دبستانی 

خیلی مثبت نیست 

همه سطح پایین میدوننش 

طوریکه اصلا انگار معلمی نیست 

اینو من خودم چندین سال درک کردم. 

معلمای پایه های دیگه، جدی تر گرفته میشن.

سلام عزیزممن دیپلمم و ۴ سال پشت سر هم مربی پیش دبستانی بودمتوی مدرسه غیرانتفاعی و مهدهای خصوصی و ... ...

جدی پس با دیپلم هم میشه شد

آخه معلم پیش دبستانی شیفت صبح انقد احترام داره که حد نداره 

شما چجوری شغل پیدا می‌کردید ؟ مگه ثبت میشه 

جدی پس با دیپلم هم میشه شدآخه معلم پیش دبستانی شیفت صبح انقد احترام داره که حد نداره شما چجوری شغل پ ...

من رسمی نبودم. 

خیییلی گشتم. آخه یکم سخت پسند هم هستم. هرجایی رو نمیتونستم بپذیرم بعنوان محل کار. ملاک های خاص خودمو داشتم.

بعد از کلی اینور اونور رفتن

از توی آگهی های استخدامی دیوار پیدا کردم و بعد از یکی دو جلسه مصاحبه و صحبت، قرار داد بستیم.

بستگی به مدیر اون مجموعه داره، که مدرک چقدر براش مهم باشه. 

مثلا مدیر وقتی توانمندی منو دید، قبول کرد و گفت مدرک زیاد مهم نیست.

چون از محل کارم راضی بودم، و اونام متقابلا از نتیجه کارم راضی بودن ، سالهای بعد هم همونجا قرار بستم . ینی دیگه نرفتم جاهای دیگه دنبال بگردم.

2790
2778
2791
2779
2792