2777
2789

داستان من لطفا بخونید به کمک هاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام من دانشجو هستم و ورودی ۱۴۰۰ من طی یک اتفاقی معلم شدم وارد یک مدرسه شدم که در یک روستا هست که اصلیت من برمیگرده به اون روستا و من ذوق این که فلانی معلم شده به خاطر پدر و مادرم خیلی خوشحال بودم و گف حقوق یک ملیون و پونصد گفتم باشه من تمام تلاشم و کردم هرچی مدیر مدرسه گفت گفتم چشم مشکلی پیش میومد داخل روستا به پدرم میگفتم براشون حل میکرد کلی لطف این مدیر دائم لیسانس من رو میزنه سرم که اره تو نداری سال بعد نمیارمت چرا لیسانس نمی‌گیری و فلان (پیش دبستانی درس میدم) منم شبو روز با استرس میگذرونم پسرش معاون پرورشی مدرسه هست دائم اون هم پیام میده انقد بهم حس منفی میدن که حد نداره دائم استرس سال بعد رو دارم الان عید زهر مارمه خدا بدونه چقد خفت کشیدم تو این مدرسه زمین و تمیز میکردم غر نزنن ی تنه مشکلارو حل میکردم آخر جوابم چیه؟ دائم تهدید که ما ریسکی نگهت داشتیم و فلان (من مدرک تدریس چهارم تا ششم رو دارم ولی لیسانسمو ۱۴۰۵ تابستونش میگیرم متولد ۸۱ هستم) الان چند تا سوال دارم

من جای دیگه ای نمیتونم کار کنم؟

مدرکی بهم میده که من یکسال معلمی کردم؟

واقعا برای پیش دبستانی لیسانس لازمه؟

فقط به خاطر پدر و مادرم دلم میخواد معلمی کنم هرچقد کم پیش دبستانی اصلا مهد کودک ولی به قدری ارزش و احترامم کمه که حد نداره آنقدر خوب با بقیه معلما رفتار میکنه ولی شماره منو اصلا سیو نداره زنگ میزنم سرد حرف میزنه تا میگم منم فلانی می‌فهمه منم درست صحبت میکنه 

تورو خدا بگید چیکار کنم

ببخشیدگلم ولی چرا انقدر دانشجوییت طول کشید؟اخه منم ورودی ۱۴۰۰ ام ترم پیش تموم کردم.

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولویت کار کردن اول و اول ارامش خودته ،بیا بیرون از اونجا چیزی مهم تر از ارامشت نیست و برو انجا که تورا منتظرند شاید این اتفاقات باید میوفتاد که تو به تغییر مکان فکر کنی

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

۱ونیم؟؟؟🙄🙄

رشتت چیه؟

اگه معلمی پیخوای باید استخدام بشی یا از طریق فرهنگیان یا آزمون که فرهنگیان بهتره . اینجوری کسی زور نمیگه و دست اونا نیس چیزی 

معلم کوچولو ها👩‍🏫

مگه نمیگی دانشجویی؟چرا۵سال میکشه لیسانس بگیری؟چی میخونی؟

نه مدرک کجا بود مدرکی نمیدن

من چند نفرو میشناسم که معلم دو تا کلاسن به اونا هم همینقدر حقوق میدن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

مگه نمیگی دانشجویی؟چرا۵سال میکشه لیسانس بگیری؟چی میخونی؟نه مدرک کجا بود مدرکی نمیدنمن چند نفرو میشنا ...

مغایرت دیپلم خوردم رشتم عوض شد این رشته رو دوست ندارم نخوندم 

مدرک کارشناسی لازم نیست. اگه برید اداره کار مشکلو بگین پدرشو در می ارن.. اولا همین طور نمی تونن بیرونت کنن. بعدم حقوق ناچیز که بهت دادنو ازشون می خان جبران کنن یعنی یک مبلغی مشخص می کنن و میگن باید جبران کنید. وکیل هستم باز سوالی داشتی بپرس

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ولی به نظرم ازشون یه مدرکی چیزی بگیر که نشون بده شما یکسال اونجا معلمی کردی که واست رزومه بشه و از اونجا بیا بیرون واقعا نمی صرفه خود نگهداری و اموزش بچه های کم سن سخته حالا شما فشار پرسنل مدرسه روهم داری تحمل میکنی شرایط سختی داری اگه میتونی همچین شرایطی رو تحمل کنی خب حرفی نیست ولی واقعا ۱وخورده ای و اینهمه آزار اذیت واقعا نمیصرفه چه از نظر مالی چه از نظر روحی

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

مغایرت دیپلم خوردم رشتم عوض شد این رشته رو دوست ندارم نخوندم

اهان همون۸ترمه تموم میکنی؟

خوب استرس نداره که اول اخر لیسانستو میگیری

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خبر مرگم معدلم کم میشه نمیتونم بیشتر از ۱۴ واحد بردارم

خدا نکنه گلم،به نظرم همین شغلت به تحصیلت آسیب زده کار رو ول کن دانشگاهت رو سفت و سخت بچسب که پاس بشی رشته ات چیه؟