2777
2789

یه قد لباس و یه قد آستین 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

۱ متر واسه بالا تنه و استین همیشه میخرم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قد لباستون هرچقدر هست به علاوه قد آستینی ک میخوایید بذارید اکه استین نداره ک فقط قد لباسو بخرید 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یه قدلباس،یه قد آستین+ ۱۰ سانت،از پارچه فروش بپرسین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه قد لباس و قد آستین 

یرای یقه هم اگه میخوای ۲۰سانچ بیشتر بگیر

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

اگه دامنت پر چینه باید دوقد لباس بخری

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یه قد آستین و یه قد لباس لازمهبستگی داره به قد آستین خودت و قد لباست تا هر جا که میخای باشه

ینی چی؟

قدم من ۱.۶۰ 

قد آستین مثلااااا ۴۰.

ینی باید دو متر بگیرم؟

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز