2777
2789

سلام من مدام قندم میفته و با کوچکترین فعالیت حالم بد میشه از یه ور مدام میخودم از یه ورم تحرک ندارم ۱۶ کیلو اضافه کردم فقط،گریه کارم شده لطفا بگین چکار کنم لاغر بشم بدون لینکه قندم بیفته؟

خدا کافیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من هی راهکاری ندارم‌اگه نخورم قندم میفته اگه بخورم چاق میشم

سلام من که کاری نتونستم بکنم دکترم رفتم فقط تنها درمان رژیم و کاهش وزنه البته من وارد دیابت شدم صبحا قندم بالا میره ولی از ظهر ب بعد هی کنترل باید بکنم 

سلام من که کاری نتونستم بکنم دکترم رفتم فقط تنها درمان رژیم و کاهش وزنه البته من وارد دیابت شدم صبحا ...

سلام ،آخه با رژیم قندم میفته،یعنی ممکنه منم دیابتی بشم؟

خدا کافیست

سلام ،آخه با رژیم قندم میفته،یعنی ممکنه منم دیابتی بشم؟

من هر دکتری رفتم گفتن پیش دیابته اگه رعایت نکنی تبدیل ب دیابت میشه که متاسفانه شد منم خیییلی ار افت قند میترسیدم همش چیزای شیرین میخوردم که قندم نیفته ولی برعکس چیزای شیرین حالمو بدتر میکرد قندمو میبرد بالا از اونور سریع میومد پایین

درمانش میگن فقط رژیم و کاهش وزنه منم کبدمم چرب شده بخاطر همین موضوع

یعنی با رژیم و ورزش افت قندم بهتر میشه؟؟

دکترا میگن حتی به من گفتن روزه بگیر من همش با خودم میگفتم من دو ساعت چیزی نخورم حالم بد میشه چجوری روزه بگیرم؟الان سه ساله روزه نتونستم بگیرم کلا زندگیمو بهم زده از ترس افت قند نمیتونم بچمو ببرم مدرسه یا کلاس یا پارکواقعا دیگه هیچ امیدی ندارم

دکترا میگن حتی به من گفتن روزه بگیر من همش با خودم میگفتم من دو ساعت چیزی نخورم حالم بد میشه چجوری ر ...

منم همینطورم  از ترس بیرون نمیرم از بس میخورم شدم ۹۰ کیلو دیگه دارم نفسای آخرمو میکشم از استرس و ناامیدی،آخه چه جور روزه بگیریم ؟من هر ساعت میخورم. 

خدا کافیست

دکترا میگن حتی به من گفتن روزه بگیر من همش با خودم میگفتم من دو ساعت چیزی نخورم حالم بد میشه چجوری ر ...

مگه الان دیابتی نیستین؟دیگه افت قند واسه چیه .آخه؟؟

خدا کافیست

[QUOTE=380418111]مگه الان دیابتی نیستین؟دیگه افت قند واسه چیه .آخه؟؟[/QUOTEکل روز قندم بالا نیس فقط صبحا

بقیه روز اگه کنترل نکنم میاد پایین

منم ۸۴کیلو شکمم انقد بزرگه هرکی میبینه فک میکنه باردارم

خیلی شرایط بدیه از چاقی بدتر کبد چربه

راه چاره چیه؟کاش من ۸۴ کیلو بودم من ۹۴ کیلو شدم

من خیلی دوس دارم برم اسلیو معده کنم ولی بشدت میترسم 

نمیدونم فک کنم همون راهش اینه که قندهای ساده نخوری قند پیچیده بخوری 

چون هرچی شیرینی بخوری بدتر میشه 

دکتر به من گفت اگه خوب نشی باید بیمارستان بستری شی تا قندات کنترل بشه ببینیم تا چقد میاد پایین ولی همش بی فایدست چون هیچ دارویی نداره

من خیلی دوس دارم برم اسلیو معده کنم ولی بشدت میترسم نمیدونم فک کنم همون راهش اینه که قندهای ساده نخو ...

اسلیو معده باعث افت قند میشه خودش کسایی که انجام دادن زجر میبرن از این موضوع.من همواره قند یه ساعت بعد از غذام حدود ۸۰ یا زیر ۸۰ آخه این چه وضعشه،دکترا میگن طبیعیه قند مجدد بالا میره ولی من ۳ بار قندم ۶۸ و ۶۹ شد خیلی نگرانم البته با دستگاه اندازه میگیرم کمیدونم تا چه حد دقیقه

خدا کافیست

اسلیو معده باعث افت قند میشه خودش کسایی که انجام دادن زجر میبرن از این موضوع.من همواره قند یه ساعت ب ...

دستگاهتون چیه اسمش؟حالا خود این مریضی یه طرف خریدن تست فند خون از یه طرف من هفته ای دوتا تموم میکنم هفته ای ۵۰۰

خیلی میاد پایین این بخاطر اینه که انسولین خیلی تو بدنت ترشح میشه

منم خیلی خسته شدم از این وضعم سه ساله درگیرم دیگه همرو خسته کردم 😭