تتوووووماررلل مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 677 عنوان عاقبت یه سال پشت کنکور موندن 243 بازدید | 12 پست بابام عمل داشت عمم رفته دیدنش مامانم بهش گفته اره «داداشم» گفته «منو» رو اردو نوروزی نوشتین منم بنویسین عمم برگشته گفته مگه فلانی «من» چیکار کرد 1403/12/26 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9450 بگو من کاری نکردم اون هی منو میک...ه🫠اشکال نداره دختر ، بلاخره روز توهم میرسه تلاش کن ایشالا امسال قبولی بگیری کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18814 no anderstand اووفف بابا خارجی🫠😂(شوخی بود الان ی عده حمله ور نشن://) چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18814 بگو من کاری نکردم اون هی منو میک...ه🫠اشکال نداره دختر ، بلاخره روز توهم میرسه تلاش کن ایشالا امسا ... میکاپ پروفتدقیق میکاپیه ک عاشقشممممم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
در_جستجوی_آرزوهاا عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 4323 پشت کنکوری رو اونی مسخره میکنه که خودش نتونسته از کنکور به چیزی برسه پسسس ذره ای اهمیت نداره اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9450 میکاپ پروفتدقیق میکاپیه ک عاشقشممممم منمممم🫠🫠🫠 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
گربه_بنفش عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 2233 I didn't understand 😂 ضمیر ها تو جمله های روزمره حذف میشن ❤️مثل فارسی که نمیگی من نفهمیدم میگی نفهمیدم این نیز بگذرد...
borage عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 373 ضمیر ها تو جمله های روزمره حذف میشن ❤️مثل فارسی که نمیگی من نفهمیدم میگی نفهمیدم میدونم عزیزم، ایموجی 😂 برای همینه میخواستم ریپلای رو ادامه بدم 🤍
گربه_بنفش عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 2233 میدونم عزیزم، ایموجی 😂 برای همینه میخواستم ریپلای رو ادامه بدم 🤍 اها😂😂 این نیز بگذرد...