2777
2789

سلام دیشب میگم کی بشه باهم بریدبیرون خرید میگه من غلط بکنم خریدای تو ترسناکه،میگم تو یه دفعه بامن برا خرید نامزدی بودی کجاش ترسناک بود من یه نشون یه تومنی برداشتم یه روسری۳۶تومنی یه چادر۸۰تومنی اینه و شمعدونمم۱۰۰تومن شد تازه خیلی چیزا رو برام نگرفتن منم راضی بودم ب همین ولی الان میگه من توان همچین خریدی ندارم میخوام خونه بخرم بعد که مُردم خونه میرسه به خودت چرا لج کردی خرید سنگین میخوای میگه همون نشون هم میتونستی۵۰۰تومنی بخری اخه تو رو خدا بگین اصلا از نشون من قیمت پایینتر هست؟گفت برا سرویس عروسی دیگه نمیبرمت خودم پسند میکنم که قیمت کار کم بدم من پول ندارم و فلانم خونه و ماشین واجبتره عروسی وخریدی ک برا تو عادیه برا من سطحش بالاس توناشو ندارم بعد قسم میخوره میگه بخدا اگه داشته باشم همش براتو همش براتو خرج میکنم،به نظرتون از چیزی که برام عادیه کوتاه بیام؟خدایی من سطح و شغل و خانواده خوبی دارم اگه کم بگیرم خیلی ارزشم میاد پایین،به نظرتون براش کوتاه بیام جبران میکنه؟یا میخواد خسیس بازی در بیاره تا نظر منو جلب کنه و بعد عروسی هم همینجوری رفتار میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزيزم مگه وضعشو نميدونستي  قبلش بايد اين حرفا زده ميشد 

از ١ تومنم كمتر هست  دوست خودم ٣٠٠ تومني برداشت و خونه خريدن الانم خوشحاله و شوهرش چون مرد خوبيه قدردانه 

زندگي مشتركه ديگه خونه واجبتره اگه مرد خوبيه باهاش راه بيا كه حتما خوب بوده كه نامزد كردي 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

بهش فشار نیار

شوهرتورو نمیگما ولی یه سری مردا هستن همین که نامزد میکنن مادره میشینه جلوی پسرش هی تکرار میکنه که نامزدت پرروعه نامزدت بدخرجه نامزدت درکت نمیکنه و این حرفا پسره هم باور میکنه دست پیش میگیره که زنش پررو بازی درنیاره با سیاست باهاش رفتار کن به حرفت گوش کنه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
ینی خونه و ماشین بگیریم هم باز همینه؟

اون روزی که باهاش خرید کردی خیلی کم بوده تازه میگه زیاده...بنظرم خسیسه و آدمای خسیس درس بشو نیستن...مگه اینکه باهاش حرف بزنی بگی دست از این رفتارت بردار

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

ببین اونم زیر فشاره مالیه اما خیلی بد بهت گفته..من بودم واقعا بهم بر میخورد طرز صحبتش اونم این اول کار...

بنظرم از حالا باهاش صحبت کن که اینجوری باهات صحبت نکنه...حتی اگه حق با اونم باشه باید نازتو بکشه و مثلا بگه عزیزم من اینقدر پول کنار گذاشتم واسه خریدامون میدونم کمه اما بعدا واست جبران میکنم...

اینجوری زن خودش از اون کمترو خرید میکنه...

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
خب عزيزم مگه وضعشو نميدونستي  قبلش بايد اين حرفا زده ميشد  از ١ تومنم كمتر هست  دوست ...

منم 300 تومنی برداشتم یعنی حلقه ست برداشتیم باهم شد 600 و خورده ای ولی اصلا ناراحت نیستم چون شوهرم یه اقای به تمام معناست 😊الانم هیچی کم نمیذاره واستم ولی اون موقع هم ما دستمون تنگ بود هم اون ادم باید رعایت حال هم دیگه رو بکنه دیگه البته به این شرط که بدونی طرفت واقعا ارزش قائله واست