2777
2789

من خیللللی کمک کردم شاغلم در امدم‌حدودا ۵ برابر شوهرمه . یعنی میشه گفت خونه ای ک خریدیم ۹۰ درصد با پوله منه .  به شوهرم‌گفتم‌با دوسام میخوام‌برم سفر بعد عید کیش . شروع کرد چطور بدون‌من پیتونی بری و من‌نمیزارم . گفتم پول داری ؟  دار توعم بیا بریم‌ 

میدونستم نداره  منم دیگه اعتراضی نکردم‌گفتم باشه نمیزاری نمیرم 

حالا ۱۵ هم فروردین چک داره و به شوهرم‌گفتم اینو دیگه نمیتونم بدم خودت میدونی ! . تا صبح کابوس میبینه و جیغ میکشه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بدم میاد زنو شوهر تو این موارد از هم سواستفاده کنن

عید میخواستی بنده خدارو ولکنی بری؟ :)

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا این‌قدر حقوقتونو به رخ اون بنده خدا می‌کشی شما 

اگر مرد بودی فکر کنم ایشونو پرت میکردی از خونه بیرون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بدم میاد زنو شوهر تو این موارد از هم سواستفاده کننعید میخواستی بنده خدارو ولکنی بری؟ :)

عید نه ! بعد عید ! من دل ندارم ؟ 

گفتم پول داری ؟  دار توعم بیا بریم‌ 

ذات زن وقتی پولدار بشه : 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حالا چرا این‌قدر حقوقتونو به رخ اون بنده خدا می‌کشی شما اگر مرد بودی فکر کنم ایشونو پرت میکردی از خو ...

اگه مرد بود با احترام و دلخوشی برای خانواده اش خرج میکرد 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حالا چرا این‌قدر حقوقتونو به رخ اون بنده خدا می‌کشی شما اگر مرد بودی فکر کنم ایشونو پرت میکردی از خو ...

به رخ نکشیدم که ... گفتم واس چک فروردین رو من‌حساب نکن ! 

فقط اخرش😂😂😂😔چطوری جیغ میکشه؟

طفلی ی صداهای بدی تو خواب در میاره خودمم برگی واسم‌نمونده 😂 از جا میپرسم‌میبینم عرق کرده بیدارش میکنم 

اگه مرد بود با احترام و دلخوشی برای خانواده اش خرج میکرد

کدام خانواده ؟

همسر و فرزند

یا پدر و مادر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حقیقتا چون گفته من نمیزارم. بنظرم کار خوبی کردی

والا . میتونست ی خالی ای ببنده دلمو بدست بیاره . ی ذره تلاش کنه