2777
2789
عنوان

هتل دارای مشهد ب گربه ها سم میدن بمیرن😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 46 پست

یکیم تو باشگاه میگفت گربه گیر کرده بود تو پارکینگ هعی به در چنگ مینداخته اینام درو براش باز نکردن بره بیرون💔

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من تو اینجور تاپیکا میفهمم چقد اعضای این سایت ترسناکنیه بار یکی میگفت خواهرشوهرم سگشو اورده خونم ...

خواهرشوهره چه بیشعور بوده ولی

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

چییییمیشه توضیح بدین

ببین تو جادو ها از وسایل مختلف استفاده میکنن مو طرف عکسشو لباس و نام مادرو در شرایطی برای جادو سیاه عروسک یا دستایه گربه سیاه 

بخاطر همین میرن گربه هارو از تو کوچه ها میگیرن میبرن دستاشونو میبرن 

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

بعضیا سادیسم دارن چون تو زندگی زورشون به هیچی نرسیده عقده هاشونو سر حیوونای بدبخت خالی میکنن

خیلی حق گفتی دمت گرم

بابام اینجوریه مثلا ماشینو از قصد میبره سمت گربه ها و سگای تو خیابون ی کلام حرف بزنیم ی دعوایی راه میندازه ک نگو متنفرم ازش

خیلی حق گفتی دمت گرمبابام اینجوریه مثلا ماشینو از قصد میبره سمت گربه ها و سگای تو خیابون ی کلام حرف ...

دیگه اینجور ادما فقط زورشون به ضعیف تر از خودشون و حیوونای بی زبون میرسه واسه اونا قدرتنمایی میکنن

وقتی یمشت احمق احساسی غذا میدن اونم مجبور میشه سم بده کمتر بشن

بی احساس اونایی هستن که فقط خودشون میخورن و به حیوونا هیچی نمیدن

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین تو جادو ها از وسایل مختلف استفاده میکنن مو طرف عکسشو لباس و نام مادرو در شرایطی برای جادو سیاه ...

عروسک؟؟؟؟

جادو سیاه چیه

یا خدا

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

بی احساس اونایی هستن که فقط خودشون میخورن و به حیوونا هیچی نمیدن

حییون ها هم خودشون میخورن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره من تو اینجور تاپیکا میفهمم چقد اعضای این سایت ترسناکنیه بار یکی میگفت خواهرشوهرم سگشو اورده خونم ...

یا خود خدا

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز