2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 51 پست
یا خداااا چه وایب خوبی ؟البته میدونی ادم حس خوبی از مفید بودن میگیره وقتی درس بخونی حداقل مفید بودیو ...

من سال دومم کنکور دادم (۴۰۳) بهداشت آوردم ولی دلم میخواد بازم 

کنکور بدم حیف محرومم 🥲

پارسال یادمه دقیقا همینموقع داشتم جمع بندی میکردم کنکور های سالای قبل رو میزدم.شب چهارشنبه سوری فصل کلیه رو مرور میکردم🥲🥺 یادش بخیر 

البته من خوب خونده بودما اولین کنکورمونم اردیبهشت بود

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پایه خیلی مهمه . کسی که تو طول سال خونده هرروز الان میشینه دوره میکنه هم کارش آسون تره هم نمره ...

اره قبول دارم ولی کسی که پایه داره به نظرم میتونه 

برا شروع از صفر نگفتم 

من سال دومم کنکور دادم (۴۰۳) بهداشت آوردم ولی دلم میخواد بازم کنکور بدم حیف محرومم 🥲پارسال یادمه دق ...

انشالله موفق بشی عزیزم حالا از هر راهی که خدا جلو پات میزارهههههه  

مشاور بگیر اخر کاری جوابه

اره گرفتم 

گف امروز 10 بخون تا الان به زور هشت خوندم 

دلم میگیره از درس دوست دارم اینجا پخش شم  الان حس میکنم تو نی نی سایت دراز کشیدم دارم استراحت میکنم  

شک ندارم البته به یه شرط که بتونی این مدت رو بترکونیییییییییییییییییییاگه ترکوندی قبول نشدی بیا هر چ ...

امیدوارم مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اره گرفتم گف امروز 10 بخون تا الان به زور هشت خوندم دلم میگیره از درس دوست دارم اینجا پخش شم الان ح ...

اره به منم گفت زیر ۱۰ ساعت فایده نداره ولی هفته گذشته میانگین ۶ ساعت بود 

入学試験を待っています

امیدوارم مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

ببین منم تقریبا میشه گفت عین تو ام 

باید به خودت سختی بدی 

بی رحمانه به خودت سختی بده 

من میخوام این روش رو امتحان کنم که مثلا اگه از ساعت 7 صبح تا 10 شب برسم 11 ساعت بخونم ، یه ساعت یا یه کار مورد علاقمو میکنم یا زود تر میخابم شارژ شم 

خودتو تشویق کن  درسته مدت کمیه ولی اگه بخوای بی وقفه درس بخونی نیاز به یه استراحت هایی داری که هم حالتو خوب کنه هم ذهنت استراحت کنه اینجوری بازدهیت عالی میشه 

به خودت انگیزه بده حتی اگه باورش نداری 

باور کن حس میکنم بعد کنکور دوست داریم این روزا رو ساعتی بخریم ....

موفق باشی دختررررررررر 

اره به منم گفت زیر ۱۰ ساعت فایده نداره ولی هفته گذشته میانگین ۶ ساعت بود

تا فشار نیاریم همینه 

از یه جایی به بعد باید فشار رو با وجود بپزیریم 

چیزی قرار نیست بیاد فشارشو کم کنه یا دردمونو تسکین بده 

ولی من همیشه میگم اگه کسی کنکور قبول نشه نشونه کمم هوش بودن یا بی لیاقت بودن  نیست همه دارن تلاش میکن همه سختی میکشن 

در حقیقت کنکور جدیدا انقد رقابتش زیاده که از استانداردش داره خارج میشه و از توان یه بچه 17 ساله خارج میشه

ببین منم تقریبا میشه گفت عین تو ام باید به خودت سختی بدی بی رحمانه به خودت سختی بده من میخوام این رو ...

من یازده ساعت میخونم ولی خب میخوام هی بشه ۱۴ ساعت نمیشه 

مرسی خوش قلب توام موفق باشی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.