2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 51 پست
چرا عزیزم ارره وقت کمه ولی بخوای 40 روز بالا 10 ساعت بخونی دیوانه ککندس

اصلا هم دیوانه کننده نیست خیلی وایب خوبی داره

خوشبحالتون میتونین کنکور بدین 

من آرزومه محرومیت ها رو بردارن دوباره این رقابت رو تجربه کنم برای سومین بار

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

نه بخدا اینطور به خودت نگو هیچ کی رو ندیدم راضی باشه از وضعیتش بخدا همه همین حس رو دارن حتی کسایی که ...

واییی واییی من تابستون فقط زیست دهم خوندم

همونم یادم نیست 

البته در واقع بار های بعدی که میخونی بهتر میفهمی و بی اثر نبوده

اونا هم الکی غر میزنن

入学試験を待っています

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودت خیلی بزرگش میکنی 

از امروز تا ساعت دوازده بخون ۴ ساعت . بعد فردا ۴ ساعتو نیم بخون دو روز همینجوری برو بعد بکنش ۵ ساعت . یواش یواش باید ساعت مطالعه رو ببری بالا هر یک ساعتم که خوندی ۱۰ دقیقه استراحت کن . چون تو شروعته اینجوری میخونی بعد اینکه افتادی رو روال فشرده تر میخونی . از همین الان قول بده خودتو جمع کنی و ساعت ۸ بری سراغ درست و یه تصمیم جدی بگیری

اصالت لر 🌬
پیراپزشکی میشه بنظرت

بستگی به پایت داره 

پارسال معدلت چند بود ؟ دهم یازدهم خوندی ؟

اگه جوابت اره هست ، که حتی پزشکی هم میشه اگه بالا 10 ،11 بخونی 

ولی اگه جوبت نه ، پیرا رو صد در صد میاری حتی اگه روزی 10 ساعت بخونی صد در صددددددددددد

واییی واییی من تابستون فقط زیست دهم خوندمهمونم یادم نیست البته در واقع بار های بعدی که میخونی بهتر م ...

نه الکی غر نمیزنن من خودمم اینجوری میشم پای فصل یک شیمی خودمو پاره کردم ولی اخرش هیچی یادم نیست 

الان دقیقا عین فرجه امتحانه 

کسی که خودشو حتی جر داده باشه ولی فرجه نخونه شاید به زور 10 بشه 

ولی کسی که هیچی نخونده باشه با تماممم فشار و بدبختی و کم خوابی بخونه بالا 17 میشه ...

بستگی به پایت داره پارسال معدلت چند بود ؟ دهم یازدهم خوندی ؟اگه جوابت اره هست ، که حتی پزشکی هم میشه ...

من دلم میخواد دارو قبول شم تو تهران به نظرت با تراز ۶۲۰۰ قلمچی میتونم ؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

برای خودت خیلی بزرگش میکنی از امروز تا ساعت دوازده بخون ۴ ساعت . بعد فردا ۴ ساعتو نیم بخون دو روز هم ...

نه شروعم نیست عزیزم همیشه اهسته و پیوسته خوندم 

ولی زیر 9 ساعت 

برای تو بعد چقد عادی شد زیادددد درس خوندن ؟ 

نه الکی غر نمیزنن من خودمم اینجوری میشم پای فصل یک شیمی خودمو پاره کردم ولی اخرش هیچی یادم نیست الان ...

عزیزم پایه خیلی مهمه . کسی که تو طول سال خونده هرروز الان میشینه دوره میکنه هم کارش آسون تره هم نمره اش بالاتر میشه . ولی اینطوری نیست که بگی کسی که شب امتحان فشرده میخونه نمیشه ولی نمیشه با این تفکر همه چیو گذاشت شب امتحان

اصالت لر 🌬
نه شروعم نیست عزیزم همیشه اهسته و پیوسته خوندم ولی زیر 9 ساعت برای تو بعد چقد عادی شد زیادددد درس خو ...

من سال دوازدهم چون درکل آدم تنبلی بودم از ماه آخر تابستون به بعد ۲ ماه 

اصالت لر 🌬
اصلا هم دیوانه کننده نیست خیلی وایب خوبی دارهخوشبحالتون میتونین کنکور بدین من آرزومه محرومیت ها رو ب ...

یا خداااا چه وایب خوبی ؟

البته میدونی ادم حس خوبی از مفید بودن میگیره 

وقتی درس بخونی حداقل مفید بودی

ولی خدایی اصلا اینجوری نیست بخام فشار بخورم 

میتونم بپرسم رشتتون چیه ؟

شما سه بار کنکور دادین ؟

تجربتونو واسه این برهه زمانی میگین ؟

نه الکی غر نمیزنن من خودمم اینجوری میشم پای فصل یک شیمی خودمو پاره کردم ولی اخرش هیچی یادم نیست الان ...

درسته الان بیشترین بازدهیه 

ولی منظورم اینه که وقتی از قبل خونده باشی حتی اگه چند سال پیش باشه بازم برات راحت تر از بار اوله

من خودم دهم که بودم خیلی خوب شیمی و فیزیک رو یاد گرفته بودم حتی تست هم زدم ولی الان نسبت بهشون به صفر میل میکنم😂

入学試験を待っています

من دلم میخواد دارو قبول شم تو تهران به نظرت با تراز ۶۲۰۰ قلمچی میتونم ؟

شک ندارم البته به یه شرط که بتونی این مدت رو بترکونییییییییییییییییییی

اگه ترکوندی قبول نشدی بیا هر چی دلت خواست بگو 

شک نکن ولی همش به خودت بستگی داره ترازت خوبه و قابل پیشرفتم هستی