2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده اول صبحی 😩😩😩

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

خوب كامل بگو ماازكجابدونيم كجاچه خبره شوهرت شغلش چيه به تو چي ميگه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
یکسره سر شغلش و پول دادن ب من و خرید کردن و اینا باهم درگیری داریم.نصف موهام سفید شده 😢😳😠ازبس حرص ...

خب شاید پول نداره شغلش دیگه واسه جی مگه شغلش چیه؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
یکسره سر شغلش و پول دادن ب من و خرید کردن و اینا باهم درگیری داریم.نصف موهام سفید شده 😢😳😠ازبس حرص ...

فدای سرت ،بازم کاش همه جر و بحث ها سر مادیات باشه ،قابله حله لااقل 

😅😅😅😅😅

خخخخح من هنوز درست وحسابی بیدار نشدم گیج ومنگم هنوززززز😉😁

شوهدم اول مغازه داشت بعد ورشکست شد جمع کرد.بعدش میرفت دنبال ی کاری ک همش خکب بود شبا نباشه و کار جالبی نبود.بعد من بهش گفتم نرو اینا گوش نکرد.چند میلیون وام گرفت همش خرج اون کاره شد و هیچی بعدش دوباره رفت تو مغازه یکی کار کرد دوباره با اوم بهم زد و گفت پول نمیدا درست و حسابی درصورتی ک خودش درست نمیرفت درمغازه.بعدش دوباره ی مدت بیکار بود و اصن ی وضعی 😢😳بعدش رفت پیش یکی از دوستاش تو مغازه اون سر کار  ...بازم همش میرفت دنبال اون کاره که شبا میرفت ایندفعه شب و روز تعطیل میکرد میرفت😳😩من بدختم همش مجبور بودم برم خونه مامانم اینا و تنها برم مهمونی هی میگفتن شوهرت کجاست الکی میگفتم سر کار با پدر شوهرم ک ماشین سنگین داره رفته😳

من نمیدونم این چه اخلاقیه همه پیدا کردن، انگار زیرلفظی میخوان تا حرف بزنن. خب خانم محترم تاپیک زدی درد دل کنی نه اینکه پیج زیاد کمی... پس همه حرفت رو تو همون پست اول بگو دیگه...والا به خدا

یک کلمه میگن میشینن تا 3 صفحه پر بشه از 

خب...

چرا....

بگوووو

چی شد پس....

کجایی استارتر...

دیوانه شدم از دست استارترهای اینجوری

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

بعدش ک الان باشه هنوزم میره دنبال اون کاره.الان 2 ماه بود ک همش تو خونه میخورد و میخوابید تا دوستاش بهش زنگ میزدن برا اون کاره میرفت برا خودش انجام میداد و میومد.اینم بگم ک اون کاره ک نمیتونم بگم چیه اسمشو اصلا پول توش نیست😠😠الکی میره واسه مردم کار میکنه و هیچی😢