2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 38 پست
باز خوبه زیادم دیر نمیری .از اولشم اینجور بود یا بعدا..

اوایل کمتر می‌رفت الان بیشتر شده هر وقت سر کار نیس اونجاس

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

اصلا نمیتونم زود عصبی میشم

منم اینجور بودم ولی امیشه مشکل داشتیم ولی اگه باهمه بد باشم با شوهرخوبم چون اگه بد باشم زندگیم خراب میشه و اصلا به حرفم نمیشه . اگه میتونی یه دکتر اعصاب برو گلم تا قرص اینا بده اینجوری که زندگیت داغون میشه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا زبون خوش ندارم سر هر چی دعوا میکنم اونم لج می‌کنه

وا گیر افتادی هاا😐

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

اوایل کمتر می‌رفت الان بیشتر شده هر وقت سر کار نیس اونجاس

اونو بزار هعی بره ولی یه کار کن بیشتر با تو باشه فکر میکنم بخاطر خودت اینجور شده چون میگی خیلی عصبانی میشی دور ازجون تو میگه هعی برم که اخلاق تورو نبینه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
نه اون اوایل نمی‌رفت الان ولش کنی هر روز اونجاس

فضای خونه تون آرامش داره؟؟ 

من اوایل ازدواج سنم کم بود یکم اخلاق شوهرمو بلد نبودم رو مخش لودم اصلا حونه نمیومد چون فضای آروم و خوبی نبود فراری بود .

الان ب زور یکی دوساعت میره خونه مامانش اونم با من 

اونو بزار هعی بره ولی یه کار کن بیشتر با تو باشه فکر میکنم بخاطر خودت اینجور شده چون میگی خیلی عصبان ...

آره خودمم همین فکرو میکنم

فضای خونه تون آرامش داره؟؟ من اوایل ازدواج سنم کم بود یکم اخلاق شوهرمو بلد نبودم رو مخش لودم اصلا حو ...

میشه بگی چطور خونه رو آروم کردی براش

در مورد خونه مادرم چيزي نميگم ولي طوري كه نفهمه هر دفعه ايي ميگم خواسي بري پيش مامانت با هم بريم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .