2777
2789

میخواستم بدونم سالی چقدر پول رهن یا مغازه میدید 

همسرم من میگه امسال صاحب مغازه ازش ۴۰۰میخواد پیش نمیدونم راست دروغ میگه یانه 

مفازه چند متره که 400؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف همسرتو بیخیال شدی اومدی اینجا نظر میپرسی ک ن منطقه زندگیش با شما یکیه ن متراژ مغازه چ ن هیچ چیز دیگ؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خوب هر جایی با حای ویکه فرق میکنه 

مغازه ما مال داییمه ازمون زیاد نمیگیره خدا خیرش بده امسال۵۰رهن و ماهی ۴تومن بود

اما مغازه های دیگه خیلی گرونترن اطرافمون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

متوجه نشدم چی نوشتسر

میگم ب حرف همسرت اعتماد نداری ،بعد اومدی اینجا از کسایی ک شرایطشون هیچ وجه مشترکی با شرایط شما نداره، نظر میپرسی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خب خیلیا مغازه دارن دستشون هست قیمت هارو

الان کوچه ب کوچه هم نرخ ها باهم فرق می‌کنه 

خیلی بزرگ نیست در حد ی اتاق کوچیک

زیاده 400

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

پیش مغازه منظورم نه اجاره چقدر دادید پیش

ما چیزی به عنوان رهن نمیدیم

مثلا اول سال ۲۰۰ میدیم به عنوان اجاره کل سال

سال بعد قرارداد که تموم کرد 

دوباره از نو باید کرایه کل سال رو بدیم (که صاحب مغازه تعیین میکنه چقدر باشه و طبیعتا هرسال اضاف میکنه)