2777
2789
ایشون می‌گفت یک صد دادم تازه تهران نیست آذربایجان هست

چی‌بگم والا عزیزم مبارکش باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه دختره هست سمت شما مشتری هایه وئ ای پیش این قیمته بهشون کروسان اینام دیدم میده پذیرایی پیداش کنم م ...

😂من بیشتر اخلاق ناخن کار برام مهمه و خب من هر دوماه یک بار میرم ترمیم 🫠😂ولی خب الان ناخن دست پا باهم شده یک دیوصد 🤣و پا رو هر سه ماه یک بار میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختره هست سمت شما مشتری هایه وئ ای پیش این قیمته بهشون کروسان اینام دیدم میده پذیرایی پیداش کنم م ...

🫠😂عکس ناخن های یک خانم دیگه گذاشتم تازه تهرانم نیست میگه یک صد 

سیار خیلی سخت میشه 😑کلی لاک اینا رو با خودت ببری بیاری

بجاش درصد سالن نمیده مثلا سه نفر چهار نفر 5نفر جمع میشن میگن بره بزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

😂من بیشتر اخلاق ناخن کار برام مهمه و خب من هر دوماه یک بار میرم ترمیم 🫠😂ولی خب الان ناخن دست پا ب ...

مشتریایه من فقط دنبال کار عالی و ارزونن اخلاق چون خودشون ندارنم مهم نیست براشون

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بجاش درصد سالن نمیده مثلا سه نفر چهار نفر 5نفر جمع میشن میگن بره بزنه

ناخن کار من قبلاً خونه یک اتاق شو کرده بود برای ناخن می‌رفتی اونجا میزدی بعد که بچه اش به دنیا اومد سالن گرفت و از اون موقع تا الان نزدیک سی صد چهار صد تومن افزایش قیمت داشته

ناخن کار من قبلاً خونه یک اتاق شو کرده بود برای ناخن می‌رفتی اونجا میزدی بعد که بچه اش به دنیا اومد ...

درسته.خدا انشالله به مالش برکت بده