2777
2789
برا ترمیم ۶۰۰زیاد گرفته با این کیفتش حقیقتا

والا واقعیتش تو تهران طرف ما از پونصد شروع میشه و طراحی نسبت به طرح از صد میگیرن تو یک تاپیک دیگه یک خانم می‌گفت که من یک صد دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا واقعیتش تو تهران طرف ما از پونصد شروع میشه و طراحی نسبت به طرح از صد میگیرن تو یک تاپیک دیگه یک ...

ماام تهرانیم گلم خودمم ارایشگرم شرق تهران  تهرانپارس هستیم پنح شنبه جمعه ام‌پردیس میرم منم‌توخونه‌خودم کار میکنم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

🫠من سمت غرب هستم ازتون خیلی دورم ولی خب سمت ما همه سالن ها از پونصد شروع میکنن با توجه به طراحی از ...

یکی که ۱۵۰میگیره باید بیام سمت شما اینجاها دیگه دارم روانی میشم 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

🫠😂فکر کنم فقط محل ما هست که گرون میگیره

نه ببین سمت ماام قیمت بالا هست بستگی به سالن داره 

ولی این دوستم که میاد خونه من سالن داشتم تو سالن من بود من که جمع کردم خونه شروع ب کار کردم اونم سیار میره دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکی که ۱۵۰میگیره باید بیام سمت شما اینجاها دیگه دارم روانی میشم

والا من همیشه این سالن میرم اما خب نسبت به مکانش انگار گرون میگیره و هزینه میز که اجاره می‌کنه اینا انگار گرون هست و بخاطر همین که گرون میگیره من فکر میکردم همه جا الان همین قیمت باشه 

والا من همیشه این سالن میرم اما خب نسبت به مکانش انگار گرون میگیره و هزینه میز که اجاره می‌کنه اینا ...

یه دختره هست سمت شما مشتری هایه وئ ای پیش این قیمته بهشون کروسان اینام دیدم میده پذیرایی پیداش کنم میفرستم دوستداشتی برو پیشش😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید