2777
2789

مثلا من خواب دیدم خونه مادربزرگم که فوت شده بودم و اون خونه برا داییمه الان

خواب دیدم مادر بزرگم زندس مرغای زیادی داره و بهشون دونه میداد

تعبیرش این بود ک حادثه ای پیش میاد و همه فامیل تو اون محل جمع میشن ی ماه بعدش داییم تصادف کرد مرد😔

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

من قبلا با پسر خاله ی مولتی میلیاردر نامزد بودم همش خواب می‌دیدم که یه مرد سیاه پوست خلافکار اومده خ ...

😧😧😧

عزیزم دائم به این خوابت فکرنکردی؟ک مثلا جذبش کنی؟

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب دیدم پسرم آتیش گرفته سوخته9 ساعت بعدش داداشم آتیش گرفت

چقدر عجیب و ترسناک🥺 داداشت زندس؟

بعد جالبه تو خواب بهم میگفتن خارجیه و الان شوهرم خارجیه...پسر خالمم کارخانه داره و شاسی بلند و بهتر ...

چقدر جالب

حتما از اون رویاهای صادقه بوده

چقدر عجیب و ترسناک🥺 داداشت زندس؟

آره خیلی وحشتناک بود

8 روز تو کما بود 

بالا تنه اش خیلی سوخته بود

دیگه معجزه شد زنده موند

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آره خیلی وحشتناک بود8 روز تو کما بود بالا تنه اش خیلی سوخته بوددیگه معجزه شد زنده موند

خداروشکر

چقد خاطره بدی برا همتون شد