2777
2789
عنوان

خانما این یعنی من کینه ای هستم⁉️

311 بازدید | 21 پست

با خانواده شوهرم تقریبا قطع رابطه هستم. حتی برای عید هم قصد ندارم برم عیددیدنی یا تبریک بگم.

علتش اینه که از اول ازدواج چون می‌دونستن جاریم روی من حساسه، همه اش منو نادیده می گرفتن. بین ما تبعیض قائل میشدن اونم خیلی تابلو. انگار فقط جلب رضایت جاریم براشون مهم بود چون ازش می ترسن و حساب می برن.

هر چی جاریم بیشتر بی احترامی و بدقلقی می کرد بیشتر هواش رو داشتن. در مقابل من که همیشه حرمت نگه میداشتم انگار وجود نداشتم.

این تبعیض در حدی جدیه که اگه جایی جاریم باشه خانواده شوهرم حتی جواب سلام منو سرد میدن. ولی جاریم که نیست خیلی همه چی خوبه.

حالا دیگه بقیه موارد بماند که به اون کادوهای بهتری میدن، سوغاتی بیشتر، پذیرایی بهتر، کارهای شخصیش رو انجام میدن و

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

فقط ی چیزی میدونم.

از وقتی آمدم نی نی سایت شدم ی زن سلیطه و بددهن.

از بس گفتن مادرشوهر اینجور

مادرشوهر اونجور

منم ذره بین گرفتم ب دست و افتادم ب جون خودم و زندگیم.

ای کاش مثل همیشه چشمم رو روی همه چیز میبستم

اون موقع ها آرامش داشتم

یاد یکی از معلمای دبیرستانم افتادم چون با من فامیل بود میخواست بگه من فامیل بازی نمیکنم منو اذیت میکرد که بقیه نگن پارتی بازی کرده 😅

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ی چیزی میدونم.از وقتی آمدم نی نی سایت شدم ی زن سلیطه و بددهن.از بس گفتن مادرشوهر اینجورمادرشوهر ...

درسته. نی نی سایت آدم رو حساس تر و گاهی بدبین تر می کنه. 

ولی عزیزم مورد من تحت تاثیر فضای اینجا نیست. اینقدر تبعیضی که قائل میشن شدیده که حتی اگه کسی یک برخورد باهاشون داشته باشه متوجه میشه. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

یاد یکی از معلمای دبیرستانم افتادم چون با من فامیل بود میخواست بگه من فامیل بازی نمیکنم منو اذیت میک ...

مقایسه درستیه 😂

نه یعنی چی کینه ای بالخره باید شان شما هم حفظ بشه مادر منم همین وضعو داشت قطع رابطه نکرد و هروز با پدرم دعوا الان بعد چند سال قطع رابطه کرده راضیه میگه کاش همون اول اینکارو میکردم

نه یعنی چی کینه ای بالخره باید شان شما هم حفظ بشه مادر منم همین وضعو داشت قطع رابطه نکرد و هروز با پ ...

چه جالب آخه تقریبا تمام دعواهای من و شوهرم هم به خاطر رفتارهای خانواده شه.

من اصلا چیز زیادی نمی خوام ازشون. میگم متناسب با رفتار خودم که محترمانه و مودبانه است باهام رفتار کنن. انتظار هیچ کمک یا پشتیبانی که از جاریم می کنن رو ازشون ندارم.

فقط میگم چرا بی احترامی به من از ترس یکی دیگه؟

بنظرم عید برو خونشون؛ خیلی شیک و مرتب هم باش ولی بهشون توجه نکن.

شام و ناهار هم نمون

از این به بعد هم وقتی تنها میری یا جاریت هست هم بهشون بی توجهی کن

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

فقط ی چیزی میدونم.از وقتی آمدم نی نی سایت شدم ی زن سلیطه و بددهن.از بس گفتن مادرشوهر اینجورمادرشوهر ...

درسترین حرفی که تاحالا شنیدم واقعن همینطوره بعدم یه عده بچه سال و فیمینیست اینجان فقط بیشتر مشکلاتو هم میزنن. ببین استارتر مطمعنم ناخوداگاه هر حرفی تو زندگیمون تاثیر میزاره خواهرانه بت میگم زیاد زندگیتو درگیر نظرات اینجا نکن کاری انجام بده که به نفع زندگیته به حرف اینجا گوش بدی خدای نکرده زندگیت به مشکل میخوره

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

حالا یه سوال چرا همه مادرشوهرا بدن و ماها خوب و بحق؟ 

بنظرتون خود ماها مادر شوهرای آینده نیستیم یا مادرامون مادر شوهر کسی نیستن؟  

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

چه جالب آخه تقریبا تمام دعواهای من و شوهرم هم به خاطر رفتارهای خانواده شه.من اصلا چیز زیادی نمی خوام ...

قطع ارتباط صد درصد اشتباهه 

نکنید این کار رو  شب عیدی

اثرات منفیش تو زندگیتون غوغا میکنه

خب کاری باهات ندارن 

تو زندگیت دخالت نمیکنن

حالا محبت نکنن 

همینکه دخالت نمیکنن کلی شکر کن

منم زندگیم مثل شما بود  ولی به جای جاری 

خواهر شوهر 

و خواهر شوهر روی من حساس

و خونواده شوهرم جلوی اون منو تحویل نمیگیرن اصلا

و من چند سال زندگی خودم و شوهرم و سلامتیم رو نابود کردم

یکساله که اصلا محبت کردن و احترام گذاشتن اونا و حتی دیگران برام مهم نیست

و چون در ازای محبت باید محبت میکردم

الان فقط زبونی محبت میکنم و احترامشون رو دارم

و ذره ای برام مهم نیستن که ناراحت بشم یا خوشحال بشم از کاراشون

ولی قطع رابطه هرگز

قطع ارتباط صد درصد اشتباهه نکنید این کار رو شب عیدیاثرات منفیش تو زندگیتون غوغا میکنهخب کاری باهات ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14041291/

قشنگم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا❤️

"عرب" اصالت منه❤️

اره کینه ای

خانواده شوهر منم دقیقا همینن

اصن چرا باید برات مهم باشه و انقد جلوشون ضعف نشون بدی ک قطع رابطه کنی چون جاریتو بیشتر دوست دارن؟

خب ب درک

چرا برات مهمه

همین کارت باعث شده بیشتر اذیتت کنن

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤