2777
2789

پول هم دارم 

ولی میگم اخه لازمم نمیشه 

کیف که دارم ۱۰ .۱۱ تا و مرتب هم میخرم تو طول سال 

مانتو هم دارم چون سایزم تغییر نمیکنه ۱۵.۱۶ دست هم مانتو دارم از سالهای قبل 

کفش هم تابستون یکی گرفته بودم 

اینجا میبینم همه درگیر خریدن احساس میکنم من خیلی بی ذوق شدم که دلم نمیخواد چیزی بخرم

دنبال چی میگردی؟

من که خریدم ولی چه فایده نمیرم عید دیدنی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری میگی ۱۵ دست لباس و ۱۱ دست کیف داری

اتفاقا خوب کاری میکنی نمیخری و مصرف گرایی نمیکنی. ولی اگرم دوست داری بخر و اگه لباسات واقعا نو و خوب مونده بده خیریه😍

یا اگه واقعا شرایطط خوبه و پولشو داری، هزینه ی لباستو صدقه بده به نیت اینکه سالت خوب و پربرکت باشه

حتما که براخوش ذوق بودن نباید لباس خرید😍🥰

منم اصلا دلم نمیاد بخرم حسش نیست

منم دقیقا 

احساس میکنم دل مرده شدم

با اینکه آرزوم بود کنکور لامصب تموم شه من عشق و حال کنم

کنکور به خوبی و خوشی تموم شد 

ولی من اون اشتیاق رو ندارم دوره کنکور بیشتر لباس میخریدم با پول تو جیبی یک چهارم 

الان بیشتر لوازم پوستی حرص میزنم میخرم

دنبال چی میگردی؟

چرا؟ البته ما هم احتمالا نمیریم زیاد انقدر خرج زیاد شده که واقعا اکثریت توان پذیرایی از مهمان ندارن

چون تنها زندگی میکنم و زیادی نمیرم خونه فامیل شاید شاید برم خونه‌پدر مادرم 

فقط خریدم واسه امسال

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

داری میگی ۱۵ دست لباس و ۱۱ دست کیف داریاتفاقا خوب کاری میکنی نمیخری و مصرف گرایی نمیکنی. ولی اگرم دو ...

اره فکر خوبیه یه چند دست لباس و کیف میدم نیازمند

اره بخدا لباسام تمیزه چون تعداد شون زیاده مرتب عوض میکنم خراب نمیشه 

دنبال چی میگردی؟