2777
2789
عنوان

دختره بیچاره وا

260 بازدید | 15 پست

کلیپشو دیدم تو چاله انداخته بودنش و سنگسارش کردن مرد😔 سنی هم نداشت، افغانستان بود، میگن کسی ک باهاش رابطه داشته طالبانی بوده و ممجبورش کرده و خودشو کاری نداشتن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر عقلشون کمه که ماشین دار زده بودن

دیگه میخوای به دختره رحم کنن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
دلم برا افغانی نمیسوزه

👌🏻👌🏻👌🏻

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

خدا لعنت کنه طالبانو خیلی زنارو اذیت میکنن

جالب اینکه که کشور ما کمکی بهشون نکرد 😁

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نمیدونم کی ظلم و بدبختی از این خاورمیانه لعنتی می‌ره

بسه دیگه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
دلم برا افغانی نمیسوزه

چرا ؟ انسان نیست؟ هم جنس ما نیست؟ 

تو کز محنت دیگران بی غمی/نشاید که نامت نهند آدمی

هیچ جای دنیا حق هیچ زنی نیست که چنین اتفاقی براش بیفته 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

هرکشور و هرقومیتی توهرشرایط اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی که هست لیاقتشه اول از همه خودمونو میگم بعدم بقیه 

سال های سال امریکا توکشورشون بود  درست یا علط از این فرصت برای تغییر فرهنگشون استفاده نکردن دوباره پریدن توبغل طالبان متحجر اشغال روانی پس لیاقتشون همینه 

به یکیشون تومحل کار گفتم انشالله طالبان بره شمام برگردین کشور خودتون راحت بشین اومده بود سومی رو بزاد  زل زد توچشممم گفت طالب خوبه اسلام اورده امریکاروبرده تودلم گفتم پس بکش  حقته هرچی که میکشی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟