2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وسایلاشو از داروخانه گرفتین یا جای دیگه ؟بعد من خودم میخوام برم باید چیارو بخرم ؟

ببین

دقت کنین

وکس

موم

اینها با هم فرق دارن ها

موم استفاده ازش راحت‌تره قابلیت این رو داره که با آب شسته بشه اما ممکنه چند تا نخ بمونه

وکس ه خورده قلق داره استفاده‌اش حلالش روغنه یعنی اگر رو پوستتون بمونه با روغن پاک میشه اما میزان تمیزیش خیلی عالیه

حتماً بایست براش پارچه بگیرید داروخانه‌ها ندارند لوازم آرایشی‌ها دارند یه پارچه‌هایی هست خودشون بسته‌بندی هستند یا اینکه اگر که چیز باشه توپیش هست توپیش خیلی زیاده برای مصارف سالن شما همون پارچه‌های بسته بندیش بگیرید تو هر بسته مثلاً ۱۰ تا دونه پارچه‌اش هست ۲۰ تا دونه هست بعضیا من خودم شخصاً دستگاهشو خریدم اما توی آب جوش هم می‌تونید بذارید مثلاً وکس یا مومتونو بذارید تو آب جوش کاملاً که مذاب شد از اون استفاده کنید

ببیندقت کنینوکسموماینها با هم فرق دارن هاموم استفاده ازش راحت‌تره قابلیت این رو داره که با آب شسته ب ...

ممنون عزیزم لطف کردی

فقط یه چیزی من سالن اینا ندارم خودم تو خونه برا خودم برا قسمت فک و زیر چونه و گردن می‌خوام انجام بدم 

اشکالی نداره یعنی راحت میتونم انجام بدم ؟

ببیندقت کنینوکسموماینها با هم فرق دارن هاموم استفاده ازش راحت‌تره قابلیت این رو داره که با آب شسته ب ...

بعد یه چیزی من فک کردم پارچه نداره اصن همون مایع رو صورت می‌ذاری برمی‌داری 

جوش میزنی و دون دونی میشه و قرمز باید بعدش با آب ولرم ماساژ بدی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

عزیزم وسایلاشو از داروخانه گرفتین یا جای دیگه ؟بعد من خودم میخوام برم باید چیارو بخرم ؟

من از دیجی کالا گرفتم

دستگاه ذوب وکس

با خود وکس 

با چوب بستنی

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40