2777
2789
عنوان

قلبم خونه💔😭

296 بازدید | 20 پست

باردارم کارای خونه مشکلات زندکی 

دوری از خانواده دلتنکی 

افسردکی کی این اوضاع تموم میشه خستم خستم خستم 

کاش بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭 

کاش باردار نبودم کاش این بچه سقط بشه  😔😔😔😔😔😔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم حتما برو مشاور اگر نمیتونی ب مشاور رایگان تلفن بزن

اون بچه الان تنها کسی که داره تو هستی تنها کسی که بهش پناه برده تو هستی تو وجودت ی فرشته کوچولو داره رشد می‌کنه وقتی بدنیا بیاد تمام وجودت تمام دلخوشیت میشه اون 

حتما برو مشاور 

با شوهرت خوبی دوسش داری

شوهرم زیر دست مادرش برادراشه 

باهم خوبه چه فایده 

منو تو جهنم کذاشته رفته دبی برا کار 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

منم دقیق تو همین حالم دلم میخواد بمیرم هیچی خوشحالم نمیکنه

تو لاااقل میتونی بری بیرون دور بزنی هرچی دلت میخواد بخری من چی نمیتونم از خونه برم بیرون نه شهری نه جاهای خوب نه هیچی

تو لاااقل میتونی بری بیرون دور بزنی هرچی دلت میخواد بخری من چی نمیتونم از خونه برم بیرون نه شهری نه ...

متاسفانه منم مثل تو زندانی هستم 

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

عزیزم حتما برو مشاور اگر نمیتونی ب مشاور رایگان تلفن بزناون بچه الان تنها کسی که داره تو هستی تنها ک ...

درسته ولی این شرایطم خیلی سخته میدونی من افغانستانم اونم تو شهر ک نیستم یه روستاست هیجی امکانات نداره کاش لاااقل تو شهر بودم مشاور کجا زنک بزنم ایران ک نیست اینجا افغانستانه

عزیزم زندگیا سخت شده درکت میکنم هر کی یه جور‌ .مادرشوهرت اینا اذیتت میکنند؟ چه کار دبی میکنه؟ نمیشه تو شهر خودتون کار کنه؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم زندگیا سخت شده درکت میکنم هر کی یه جور‌ .مادرشوهرت اینا اذیتت میکنند؟ چه کار دبی میکنه؟ نمیشه ...

ولی به سختی زندکی من 

اره خیلی اذیتم میکنه حتی نمیزار لباس بخرم یا چیزی دوس دارم بخرم میکه پول نیست 

اونحا تو کارخانه عطر سازی کار میکنه 

متاسفانه منم مثل تو زندانی هستم

😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

ولی به سختی زندکی من اره خیلی اذیتم میکنه حتی نمیزار لباس بخرم یا چیزی دوس دارم بخرم میکه پول نیست ا ...

میدونم عزیزم سخته .یکی همیشه تو کارت دخالت کنه. خیلی سخته. انشاا.. تموم میشه.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم