2777
2789
عنوان

قلبم خونه💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 20 پست
میدونم عزیزم سخته .یکی همیشه تو کارت دخالت کنه. خیلی سخته. انشاا.. تموم میشه.

انشالله 😔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تو رو خدا این حرفو نزن خدا بزرگه ناشکری نکن کارای خونه و مشکلات زندگی همیشه هستن، اگه میدونستی سقط چقدر بده این حرفو نمیزدی جنین من ۹ هفته بود هشت اسفند فهمیدم رشدش متوقف شده و افتادم به لکه بینی و خونریزی و ۳۵ میلی متر بقایا دارم هنوز که هنوزه درگیرشم و ۲۸ اسفند باید برم بیمارستان بستری بشم برای سقط و کورتاژ

از نظر روحی و جسمی داغونم، برو خدا رو شکر کن خودت و جنینت سالمین و برای منم دعا کن 💔😭

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو رو خدا این حرفو نزن خدا بزرگه ناشکری نکن کارای خونه و مشکلات زندگی همیشه هستن، اگه میدونستی سقط چ ...

ای وای چقد سخت خدا بهت صبر بده 

انشاالله خدا بهت بچه صیح ساالم بده مهربون

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ای وای چقد سخت خدا بهت صبر بده انشاالله خدا بهت بچه صیح ساالم بده مهربون

ممنون عزیزم، ان شاءالله بچه شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت و بشه همدم تنهاییات❤ دیگه هم ناشکری نکن خدا بد جواب ناشکری رو میده 😔،هیچ توجهی به حرفهای مادر شوهرت نکن و به نظرم حالا که شوهرت ازت دوره و داری اذیت میشی بهتره زنگ بزنی شوهرت ازش اجازه بگیری که یه مدت بری خونه بابات فک کنم اونجا راحت تر با شرایط و دوری کنار بیای

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم، ان شاءالله بچه شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت و بشه همدم تنهاییات❤ دیگه هم ناشکری نکن خدا ...

انشااالله همچینین ممنونم خانوادم ایران هستن من افغانستانم 

اینجا فامیل داریم ولی نمیزارن برم اونجا امیدوارم بحق این روزه سر دختراش بیاد ظلم ک به منو بچم میکنه خدا جوابش بده 

😔💔

انشااالله همچینین ممنونم خانوادم ایران هستن من افغانستانم اینجا فامیل داریم ولی نمیزارن برم اونجا ام ...

آخ عزیزم میدونم دوری سخته، خدا به دلت آرامش بده، مطمئن باش خدا جوابشون رو میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40