2777
2789
عنوان

قلبم خونه💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 20 پست
میدونم عزیزم سخته .یکی همیشه تو کارت دخالت کنه. خیلی سخته. انشاا.. تموم میشه.

انشالله 😔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تو رو خدا این حرفو نزن خدا بزرگه ناشکری نکن کارای خونه و مشکلات زندگی همیشه هستن، اگه میدونستی سقط چقدر بده این حرفو نمیزدی جنین من ۹ هفته بود هشت اسفند فهمیدم رشدش متوقف شده و افتادم به لکه بینی و خونریزی و ۳۵ میلی متر بقایا دارم هنوز که هنوزه درگیرشم و ۲۸ اسفند باید برم بیمارستان بستری بشم برای سقط و کورتاژ

از نظر روحی و جسمی داغونم، برو خدا رو شکر کن خودت و جنینت سالمین و برای منم دعا کن 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا این حرفو نزن خدا بزرگه ناشکری نکن کارای خونه و مشکلات زندگی همیشه هستن، اگه میدونستی سقط چ ...

ای وای چقد سخت خدا بهت صبر بده 

انشاالله خدا بهت بچه صیح ساالم بده مهربون

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ای وای چقد سخت خدا بهت صبر بده انشاالله خدا بهت بچه صیح ساالم بده مهربون

ممنون عزیزم، ان شاءالله بچه شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت و بشه همدم تنهاییات❤ دیگه هم ناشکری نکن خدا بد جواب ناشکری رو میده 😔،هیچ توجهی به حرفهای مادر شوهرت نکن و به نظرم حالا که شوهرت ازت دوره و داری اذیت میشی بهتره زنگ بزنی شوهرت ازش اجازه بگیری که یه مدت بری خونه بابات فک کنم اونجا راحت تر با شرایط و دوری کنار بیای

ممنون عزیزم، ان شاءالله بچه شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت و بشه همدم تنهاییات❤ دیگه هم ناشکری نکن خدا ...

انشااالله همچینین ممنونم خانوادم ایران هستن من افغانستانم 

اینجا فامیل داریم ولی نمیزارن برم اونجا امیدوارم بحق این روزه سر دختراش بیاد ظلم ک به منو بچم میکنه خدا جوابش بده 

😔💔