کوه_آلپ مدیر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8363 عنوان اگر یکی چاق باشه | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست یکی که شکم بزرگ داره و چاقهازت میپرسه بنظرت من خیلی چاق شدم؟چه جوابی میدید ناراحت نشه؟؟!!من گفتم آره چاق شدی و اینا اونم ناراحت شدخو لعنتی چرا میپرسی چیزی رو که روشن و واضحه؟چی باید میگفتم؟ ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️ 1403/12/26 | 08:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوه_آلپ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8363 😆مردا چه حساس شدن همینو بگو 😂😂 ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
بلـوط_oak عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 888 نه تازه مردم بود 😅 چجوری بگم نه وقتی دکمههای پیرهنش حتی درست بسته نمیشه و هر آن ممکنه بترکه واییی🤣🤣🤣🤣🤣نگو اینجوری گناه داره🤣🤣🤣 با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
بلـوط_oak عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 888 کسی که جنبه انتقاد کردن دیگرانو نداره نباید از کسی نظر بخواد اصلامن معمولا نمیگم چاقی میگم نه بابا چاق نه اما هنوز جای لاغر کردن داری😑😐 با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
باان عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 837 بایدمیگفتی.تپلویم تپلو صورتم مثل هلو😍😍😃😃😃😃😃 اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم.
کوه_آلپ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8363 کسی که جنبه انتقاد کردن دیگرانو نداره نباید از کسی نظر بخواد اصلامن معمولا نمیگم چاقی میگم نه بابا چ ... 😅 منم اصلا اون لحظه نفهمیدم چی بگم هول شدم ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️