2777
2789
عنوان

اگر یکی چاق باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست

من تو این موارد میگم

اصلا متوجه تغییر نمیشم از من نپرس 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول آپشن های مثبتش رو بگو مثلا بگو صورتت خوبه فقط یکم شکم رو آب کنی عالی میشی ولی در کل همه چیزت خوب ...

آره منم گفتم قدت بلنده حالا زیاد مشخص نمیشه چاقیت، در ضمن چون لباس جذب پوشیدی اینطوری ب نظر میرسه وگرنه لباست اگر آزاد بود بهتر بود، اینا رو دیگه بعد ناراحتیش گفتم 😅

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

ب ادما حس خوب بدین 

یکی ی لباسی بهش میاد بهش بگید 

اینجوری هر وقت اونو میپوشه یاد شما میوفته 

طرف چاقم بود از ی چیز دیگش تعریف میکردی 

من مامانم تپله ولی کمرش باریکه 

وقتی میگه چاق شدم میگم یکم لاغر کنی بهتره ولی کمرت خیلی باریکه و گودی کمرت خوشگله 

خودشم میدونه چاقه فقط نیاز به یکم روحیه داشته فقط کافی بود بگی نه بابا شکل قبلی یا نمیدونم بخدا من ...

آره راست میگی واقعا خودشم میدونست، اصلا گاهی مغزم نمیکشه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره منم گفتم قدت بلنده حالا زیاد مشخص نمیشه چاقیت، در ضمن چون لباس جذب پوشیدی اینطوری ب نظر میرسه وگ ...

ماستمالی بعداز کارخرابی😅😅😅 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

موافقم باهاتمنم سخته برام چیزی که واضحه دروغ بگمالبته شاید واژه مناسب تر باشه نمیدونم

آره من خیلی منطقی‌ام، و این بده، همونی که میبینم رو میگم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️