من بااینکه دوتا بچه کوچیک دارم وتا دوماه دیگه باید عمل کنم بازم اگه باردار بشم دلم نمیاد سقط کنم بااینکه دارویی که دارم مصرف میکنم خودش یا باعث سقط یا مرگ یانقص جنین میشه وبراهمین نگرانم باردار باشم از ترس اینکه باداروهام بلایی سرش بیارم اینم بگم که بشدت عصبی هستم وحوصله بچه ندارم ولی باز دلم نمیاد😅
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو رو خدا منو نترسونید😭 از دیروز کارم گریه س دخترم هنوز نمیدونه ولی دوس نداره میدونم همیشه میگه یه ...
بچههات سنشون که زیاد نیست، در ضمن اصلا به اون بلوغ فکری نرسیدن که بخوان راجع به همچین چیزی نظر بدن
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
بچههات سنشون که زیاد نیست، در ضمن اصلا به اون بلوغ فکری نرسیدن که بخوان راجع به همچین چیزی نظر بدن
دقیقا مادر شوهر منم ناخواسته باردار شد درحالی که نوه داشت وخیلی براش زشت بود ومیخواست سقط کنه ولی سقط نشد الان میگه خداروشکر که خدا این بچه رو بهم داد الان اون بچه16سالشه
اسی جان این هدیه خداست انشاءا.. اعصابت هم آروم میشه ، حالا دختر من ۱۶ سالشه همش میگه الان باید بچه میاوردی که من عقلم میرسه و کمکت میکردم ، به سقط،فکر نکن گناه داره شاید با این هدیه خیلی شرایط روحی و حتی زندگیت تغییر کنه ،الهی خدا برات بسازه
شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
تاریخ آ یو دی تموم شد در اوردم چند ماه بعد بزارم خیر سرم😢تازه پارسال عمل مثانه انجام دادم اخه اون د ...
تازه دیگه شده. شرایط رو سبک سنگین کنین. به هر حال تصمیمگیریش با شماست
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.