2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

99 بازدید | 4 پست

یه ساعت پیش یه پست نوشتم اینجا حالا بماند چقدر قضاوت و ...کردن حتی سایتم مسدودم کرد نمیدونم چرا ..فقط نوشتم با کسی تو رابطه نبودم یا بخاطر اینکه نوجوونی مذهبی بودم یا بخاطر خجالت کشیدنم از دخترا هنوزم که هنوزه دختر که ببینم سرمو پایین میندازم..دوستام میگن این بی عرضگیه... چرا باید پستم حذف بشه آخه

۳۴ سالمه هنوز هیچ دختری تو زندگیم نبوده ..واقعا اذیت کنندست ...چند سال پیش از دختری خوشم اومد مادرم به خوانوادشون گفت گفتن دیر اومدین و خاستگار داره و ازدواج کرد ..بعد از اون انگار دنیا به آخر رسیده دیگه از فکر ازدواج دراومدم..چند مدت بعد اشتباه بعدی زندگیو کردم رفتم تو بورس تمام داروندارم رفت از اونجا که باید خرج خونه ام میدادم ته مونده حسابمم رفت تو این گرونیا ..اونموقع میشد خونه و ماشین و حتی ازدواج هم کنم ..رفت تموم شد ...حالا اینا به کنار این تنهایی واقعا عذاب آوره شده دوستام مورد گیر آوردن ولی من اهل حرام نبودم اینکه میگن بی عرضه ای که ارتباط نمیگیری اذیتم میکنه ..

از اونطرف نوشتم از خدا هم دلگیرم که چرا باید اینجوری میشد زندگی من یه عده فقط منو محکوم میکنن ..من اشتباه کردم بی عقلی کردم خیالتون راحت شد؟؟الان من ۳۴ ساله چه غلطی کنم که فعل حرام و انجام ندم؟؟؟خود خدا هم تو این وضعیت من مقصره 

حقیقتا یه بی عرضگی مربوط نیس

اینا مسائل شخصی هر فرده که دوس داره باجنس مخالف ارتباط داشته باشه یا نه به عقاید شخصی برمیگرده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقیقتا یه بی عرضگی مربوط نیساینا مسائل شخصی هر فرده که دوس داره باجنس مخالف ارتباط داشته باشه یا نه ...

بخدا یه جوری اعصابمو میریزن به هم واقعا بعضی وقتا حس میکنم من خطاکارم ..خودشون هفته گی با دو نفرن بعد میان منو مسخره میکنن میخندن انگار من گناهکارم حالا بماند حتی زن و بچه پاکی هم دارن

حقیقتا یه بی عرضگی مربوط نیساینا مسائل شخصی هر فرده که دوس داره باجنس مخالف ارتباط داشته باشه یا نه ...

خیلی حرفاشون اذیتم میکنه ..خودشون هفته ای با دو نفرن بعد یه جوری حرف میزنن و میخندن انگار من خطا کارم حالا بماند حتی زن و بچه هم دارن