2777
2789
عنوان

صب‌ بلیط‌دارم

446 بازدید | 17 پست

همه چیزم امادس ساکو اینام و... اما دلم واسه همسرم تنگ میشه بهش مرخصی ندادن ک‌ همرام‌بیاد مطمعنم فردا تو ترمینال‌ قراره اشکی چیزی بریزم و‌از‌ الان ب‌فکر اون لحظم🤦‍♀️چن روز بیشتر نمیمونم ولی همین مسیرو تا شهرمون بدون همسرم میرم سختمه بعضیارو دیدم تنهایی مسافرت و همه جا بدون همسراشون میرن میگن چقد خوش و‌بهتره اما من واقعا دلتنگ میشم از‌همون لحظه ی اول بهونه گیر‌ میشم عین بچه ها 🤦‍♀️احساسی‌بودن خیلی سخته واقعا دوس داشتم گاهی وقتا احساسی نباشم نمیتونم انگار دست خودمون‌نیست خیلی‌سخته 🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین طورم اصلا عادت ندارم خیلی وابسته ام همیشه هم مورد سرزنش اطرافیان قرار گرفتم

ها بخدا حس بدیه خودمونم اذیت میشیم ولی نمیشه ترکش کرد عادت کردیم ... اشکم داره درمیاد بخدا هرچقد سعی میکنم بخابم نمیتونم

یکسال و یکماهه ک ازدواج کردم ،، ن باردار نیستم

اهان من هشت ساله ازدواج کردم بازم همینم ولی خب بازم تازه عروسی به این فکر کن مدتی که بگذره بچه بیاد یا حالا مشغله ها نمی تونی در کنار خانوادت مثل الان لذت ببری پس قدرشو بدون سعی کن استراحت کنی و به فکر خانوادت باشی اونا دلشون برات تنگ میشه گناه دارن

سلام خوبی؟ سال نو مبارک. ان شالله سال خوبی داشته باشی

من کاربری قبلیتو دو سه سال پیش همیشه  دنبال میکردم.چند ماه پیش تو آخرین تاپیک  با این اکانتت جوابمو داده بودی که فهمیدم از نامزدت جدا شدی و دوباره ازدواج کردی.

الان تاپیکای قبلتو خوندم خیلی ناراحت شدم واسه نامزد سابقت .خدا رحمتش کنه. 

ان شالله همیشه کنار همسرت با آرامش،زندگی کنی

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک باشه انشا..سال پراز خیر و برکت و سلامتی برات باشه 😚

سلام مهربون بچه خوبه الحمدالله؟ممنون عزیزم انشاالله سال خوبی واستون باشه همراه با سلامتی و برکت ❤️