خانومممد مدیر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6443 عنوان صب بلیطدارم | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 17 پست همه چیزم امادس ساکو اینام و... اما دلم واسه همسرم تنگ میشه بهش مرخصی ندادن ک همرامبیاد مطمعنم فردا تو ترمینال قراره اشکی چیزی بریزم واز الان بفکر اون لحظم🤦♀️چن روز بیشتر نمیمونم ولی همین مسیرو تا شهرمون بدون همسرم میرم سختمه بعضیارو دیدم تنهایی مسافرت و همه جا بدون همسراشون میرن میگن چقد خوش وبهتره اما من واقعا دلتنگ میشم ازهمون لحظه ی اول بهونه گیر میشم عین بچه ها 🤦♀️احساسیبودن خیلی سخته واقعا دوس داشتم گاهی وقتا احساسی نباشم نمیتونم انگار دست خودموننیست خیلیسخته 🥲 1403/12/26 | 03:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6443 سلام خوبی؟ سال نو مبارک. ان شالله سال خوبی داشته باشیمن کاربری قبلیتو دو سه سال پیش همیشه دنبال میک ... سلام عزیزم بله شمارو یادمه سال نو شمام مبارک باشه انشاالله ... خدا رفتگان شماهم بیامرزه ، ممنون از دعای خوبتون🙏
1214ww عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4497 سلام مهربون بچه خوبه الحمدالله؟ممنون عزیزم انشاالله سال خوبی واستون باشه همراه با سلامتی و برکت ❤️ بچه هم خوبه یکم زردیش مونده بااینکه خیلی تو سایت باهم چت نمیکنیم ولی وقتی چندروز توسایت ازت خبری نیست دلم میگیره توسایت احساس تنهایی میکنم🥲خوبه ک هستی 😚
خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6443 بچه هم خوبه یکم زردیش مونده بااینکه خیلی تو سایت باهم چت نمیکنیم ولی وقتی چندروز توسایت ازت خبری نی ... انشاالله بهترم میشه در طولروز جلو افتاب طبیعی بزارش گاهی...قربونت برم من مرسی از لطف و محبتت جانم❤️بقول شوهرم دربست مخلصتم من 😅