2777
2789
عنوان

شوهرم وسط شب از خونه میزنه بیرون

2353 بازدید | 97 پست

هفت ۸ ماهه ازدواج کردیم دقیق ساعتای ۱۲ یا ۱ شب که من میخوابم میره دوسه ساعت گم میشه!!! حتی گوشیشم نمیبره منم یهو از خواب میپرم میبینم نیس با ترس و لرز کل پشت و بوم و حیاطو میگردم هرچی صداش میکنم نیس که نیس!!! ینی کارم هرشب شده گریه وقتیم میاد هرچی بهش میگم کجا بودی یا میگه رو پشت بوم خوابم برد یا تو ماشین خوابم برد و هزارتا دروغ بی ربط دیگه.. در صورتی که من همه جارو میگردم سوییچ تو خونس در پشت بوم از داخل بستس مشخصه دروغ میگه حتی ماشینم نمیبره نمیدونم کجا میره و چیکار میکنه.

یبارم قرار بود ساعت ۱۱ بیاد خونه از سرکار دیدم ۱۲ شد هیچ خبری نشد هرررررچی زنگ زدم جواب نداد همون شب ۵ صبح اومد خونه میگم چرا جواب ندادی میگه نشنیدم و طفره رفت خیلی اعصابم خورده نزدیک ۱۰ روزه درو قفل میکنم کلیدو قایم میکنم دید خیلی پیگیرم نرفت باز امشب خیییلی اصرار کرد و بزور کلیدو گرفت رفت تو حیاط منتها زود برگشت نمیدونم چه غلطی میکنه اصلا نرفتم ببینم کجا میره چون بیدار بودم میفهمید میرم دنبالش زود برگشت 

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐آقا من ترسیدم 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم با خانوادت درمیون بزار یکی بره دنبالش ینی چی

همین ک تغریف میکنی من ترسیدم والا

ج برسه بخودت 

ینی جی میزاره میره کجا میره شایذ معتاده میره مواد میکشه با میفروشه 

شاید میره دزدی

شاید یه مشکل ریشه ای داره میره اشغال جمع میکنه 

من شنیدم ک میگم خیلی خطرناکه ها 

پیگیری گن حتما 

از چی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اون همه وقت کجا میره اونوقت شب 

کاش لو نمیدادی میوفتادی دنبالش ببینی کجا میره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴