2777
2789
عنوان

قند بارداری و کم کاری تیروئید

119 بازدید | 8 پست

امروز جواب آزمایشمو بردم دکتر گفت کم کاری تیروئید داری،

قند خون ناشتا باید زیر۹۵ باشه ولی۱۰۲ بود گفته مراعات کن تا ۳ هفته دیگه دوباره آزمایش بدی

برنج ونون وسیبزمینی و شیرینی و.... نباید بخوم خیلی سخته از اولم از دیابت میترسیدم سرم اومد🤕

بنظرتون اگه خوب نشه بعد زایمان میمونه؟اگه تاآخر عمرم دیابتی بشم چی وای خداااا😪

خواهر منم گرفت رعایت میکرد ولی نه انچنانی دیابت نگرفت باید مراقب باشی قند مصنوعی و ماکارونی و سیب زمینی نخور دیگ برا سلامت خودتو بوت چون قندت بالا باشه بچه هم رشد نمیکنه ضعیفع 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

هنوز دیابتی نشدی که

در معرضش هستی و لب مرزی

اگه واقعا رعایت کنی نمیگیری

بعد از زایمانم هورمونات تنظیم میشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منم گرفت رعایت میکرد ولی نه انچنانی دیابت نگرفت باید مراقب باشی قند مصنوعی و ماکارونی و سیب زم ...

اخه از وقتی باردار شدم خییییلی اشتهام زیاد شده قبل از اینکه بدونم قند دارم با اینکه غذا میخوردم کامل بعد یکی دوساعت باز گرسنم میشد الان چجوری خودمو سیر کنم

بعد زایمان که نمیمونهولی هرچی کم خوری کنی هم فایده ندارهفقط باید با دارو کنترل بشه لعنتی

آخه زنعموی من بیست ساله دیابت داره انسولین میزنه میگن از بارداری مونده براش

اخه از وقتی باردار شدم خییییلی اشتهام زیاد شده قبل از اینکه بدونم قند دارم با اینکه غذا میخوردم کامل ...

آجیل . لقمع نون پنیر سبزی . تخم مرغ ابپز . من با اینا خودمو سیر میکنم چون منم نباید زیاد پرخوری کنم وزنم زیاد رفته بالا

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....