2777
2789
عنوان

پارنترم گوشیشو ازم قایم میکنه

224 بازدید | 23 پست

بچه ها هروقت میگم برو تو چت های گوشیت عصبی میشه که تو به من شک داری بدم میاد که همش دنبال مچ گیری ای. بدم میاد که بهم اعتماد نداری. احترام نمیزاری. منم با عصبانیت میگم همین الان برو همون قسمت گوشیت که گفتم اونم میگه باشه میرم ولی بدون بدم میاد منم میگم اشکال نداره‌. بعد که نشونم میده میبینم واقعا هیچی نبوده

خودش تا حالا یبارم گوشیمو چک نکرده میگه من بهت اعتماد دارم

ولی من واقعا عصبی میشم که انقد گارد میگیره و حساسه رو گوشیش

آخرش الان سره همین برا همیشه باهاش کات کردم. اونم هیچی نگفت و رفت

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چی میگم ولی ناراحت نشو 

کسی که روی گوشیش گارد داره همش قایمش کنه با خیال راحت نده دستت یعنی یه غلطی داره توش میکنه که نمیخواد خبردار بشی

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه چی میگم ولی ناراحت نشو کسی که روی گوشیش گارد داره همش قایمش کنه با خیال راحت نده دستت یعنی یه غلط ...

پس چرا هروقت نشونم داده واقعا هیچی نبوده. فقط میگه سره اینکه شکاکی عصابم خورد میشه 

من خودمم بدم میاد کسی به گوشیم دست بزنه ولی بهش بگم بده گوشیت رو یا میخوام بیام رو اکانتت مخالفتی نمیکنه و میزاره 

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

راحت شده پسره....🤭چون شکاکیت آفتابه میذاره تو رابطه

من ۶ ماهه باهمیم. نباید اعتمادمو جلب میکرد؟