2777
2789
عنوان

پارنترم گوشیشو ازم قایم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
من خودمم بدم میاد کسی به گوشیم دست بزنه ولی بهش بگم بده گوشیت رو یا میخوام بیام رو اکانتت مخالفتی نم ...

نه این خیلی جبهه میگیره 

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینارو بهش میگفتین ولی مردا فک کنن قراره آزادیشو بگیری ازش پا ب فرار میذارن

گفتم بهش. گفت که من وقتی میگم تعهد دارم ینی دارم و تو باید قبولم داشته باشی

خب خداروشکر خودشو از دست یه آدم سمی نجات داد

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

نه این خیلی جبهه میگیره

نگا کردی گوشیش رو چیز مشکوکی ندیدی؟

میگفتی انقدر گارد گرفتن نداره که همه چک میکنن

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نگا کردی گوشیش رو چیز مشکوکی ندیدی؟میگفتی انقدر گارد گرفتن نداره که همه چک میکنن

نگاه‌کردم هرچی که بوده مربوطه به ۴ یا ۵ سال پیش بود که مهم نیستن اونا

خب خداروشکر خودشو از دست یه آدم سمی نجات داد

ینی اینکه من بخام برا امتحان کردنش بگم برو اینستات و اون سریع بترسه عصبی شه، من میشم سمی؟

نگاه‌کردم هرچی که بوده مربوطه به ۴ یا ۵ سال پیش بود که مهم نیستن اونا

خب شاید واقعا دوست نداره این کارو بکنی یه حس بدی میگیره من خودمم دست به گوشیم بخواد بزنه بدممم میاد😅 ولی من میزنم اونم مشکلی نداره

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝