سلام بچه ها خوبید بچه ها من پارسال دماغم عمل کردم از تهران اصلا راضی نیستم ب هیچ عنوان هرکس منو میدید میگفت ولا انگار عمل نکردی راستم میگفت واقعا انگار عمل نکردم تو بگو یک درصد بینی من ب اینایی ک عمل کرده خوش فرم شده اصلا شبیه نیست هنوز افتاده اس بینی ام اصلا نوک شو رو ب بالا نکرده خدا نابودش کنه نمیدونم چ طور دکتریه با بدبختی طلا فروختن پول اینور اونور پارسال پول جمع کردم رفتم بینی مو عمل کنم خیر سرم گفتم تهران خوبه فلان دوستمم پبشش عمل کرده بود میگفت راضیم ولی اصلاحات راضی نیستم هم اینکه خوب عمل نکرده هم هیچ تعقیری نکرده نوک و این چیزای بینیم فقط یکم سوهان کشیده بینی مو همین بدرد نمیخوره😭
الان راضی نیستم تابستون پیام دادم فکس فرستادم هم واسه خودش هم منشی اش گفتم خودتون باشید این قبول دادید توروخدا خدا ازتون نگذره کسی اینطور عمل تون کنه چیکار میکنید و... گفتم ب دکتر حداقل ترمیم کن برام و از این داستانا....
منشی گقت بزار یکسال بشه بعد اگه دکتر تشخیص دا. ترمیم میکنه اینکه ترمیمش رایگان یا نه خدا میدونه بعد اینک دکتر بلاگم کرد بچه ها چیکار کنم الانم رفتم شهرستان عموما تا اواخر فروردین یا اواسط اردیبهشت شاید نتونم برم تهران در صورتی ک این همه سختی زجر بدبختی اتاق عمل درد و...
یه عالمه پول الانم انکار انداختم زباله پولمو چیکار کنم بنظرتون برام درست میکمه یا شکایت کنم دستم ب جایی بند میشه میتونم شکایت کنم واقعا حالم بده افسردگی گرفتم سرش