2777
2789
عنوان

عمل بیتی بچه ها توروخدا بیاید

199 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها خوبید بچه ها من پارسال دماغم عمل کردم از تهران اصلا راضی نیستم ب هیچ عنوان هرکس منو میدید میگفت ولا انگار عمل نکردی راستم میگفت واقعا انگار عمل نکردم تو بگو یک درصد بینی من ب اینایی ک عمل کرده خوش فرم شده اصلا شبیه نیست هنوز افتاده اس بینی ام اصلا نوک شو رو ب بالا نکرده خدا نابودش کنه نمیدونم چ طور دکتریه با بدبختی طلا فروختن پول اینور اونور پارسال پول جمع کردم رفتم بینی مو عمل کنم خیر سرم گفتم تهران خوبه فلان دوستمم پبشش عمل کرده بود میگفت راضیم ولی اصلاحات راضی نیستم هم اینکه خوب عمل نکرده هم هیچ تعقیری نکرده نوک و این چیزای بینیم فقط یکم سوهان کشیده بینی مو همین بدرد نمیخوره😭

الان راضی نیستم تابستون پیام دادم فکس فرستادم هم واسه خودش هم منشی اش گفتم خودتون باشید این قبول دادید توروخدا خدا ازتون نگذره کسی اینطور عمل تون کنه چیکار میکنید و... گفتم ب دکتر حداقل ترمیم کن برام و از این داستانا....

منشی گقت بزار یکسال بشه بعد اگه دکتر تشخیص دا. ترمیم میکنه اینکه ترمیمش‌ رایگان یا نه خدا میدونه بعد اینک دکتر بلاگم کرد بچه ها چیکار کنم الانم رفتم شهرستان عموما تا اواخر فروردین یا اواسط اردیبهشت شاید نتونم برم تهران در صورتی ک این همه سختی  زجر بدبختی اتاق عمل درد و... 

یه عالمه پول الانم انکار انداختم زباله پولمو چیکار کنم بنظرتون برام درست میکمه یا شکایت کنم دستم ب جایی بند میشه میتونم شکایت کنم واقعا حالم بده افسردگی گرفتم سرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت دستت بند نمیشه فک میکنم

چیکار کنم خب از طرفی پولم رفته از طرفی بینی مو ریده توش اصلا درستش نکرده بعدش افسردگی حرف مردم ک اصلا تعقیر نکرده لین عمل کرده واقعا انکار عمل نکرده ولا و....

منم میخوام عمل کنم کلی میخوام معلوم نشه عمله نچرال میخوام میترسم سرشو ببره بالا یا نوک تیز شه لطفا عکس بینی رو بزار 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
منم میخوام عمل کنم کلی میخوام معلوم نشه عمله نچرال میخوام میترسم سرشو ببره بالا یا نوک تیز شه لطفا ع ...

ببین دکتر خوب برو بهد اینکه ببینی ات گوشتی یا استخوانی بینی من افتضاح عمل  کرده افتضاااااح

من تازه عمل کردم ولی قبل عمل به خودم قول دادم که کمالگرایی رو بذارم کنار. منم پولش رو سخت جور کردم و الآن هم نمیگم خیلی ایده‌آله ولی همین که نسبت به قبل عمل بهتره برام کافیه‌. شاید از نظر اطرافیانم هم خوب نشده باشه ولی برام مهم نیست و پیششون میگم همین که از قبل عمل بهتره برام کافیه که دهن‌شون بسته شه. 

اگه ایرادات واضحی داشته باشه میتونی شکایت کنی دکتر جای خسارت میتونه رایگان برات ترمیم کنه یا اگه اونو نمیخوای همین دکتره هزینه عملتو باید بده دکتر دیگه ای عمل کنه 

دختر عمه ام اینطوری شده 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️