2777
2789
عنوان

مشکل و دعوای شدید همیشگی با مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست
دقیقا همینه باهات موافقم ولی بشدت بهش وابسته چون خیییییلی تنهام نه دوستی ن رفیقی ن خواهری هیچیییی تک ...

دانشجو هستی چجوری هیچ دوستی نداری؟ سعی کردی با کسی دوس بشی؟ 

میفهممت منم مثل تو وابسته ام نه دوستی کسی هیچی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم اینطور نیست که از تو بدش بیاد

موقع عصبانیت از دهنش در میره ، سعی کن برات عادی شه با کلام میخوای بحث کنی حرف بزنی بحث کن حرف بزن ولی دیگه نیازی نیست چیزی پرت کنی که عزیز من 

فقط اینو بگم که یه چیز نرماله یه سریا مثل مادر شما عادتشونه کلا 

نمیدونم تا چه حد مربوطه

ولی میدونی چقدر مشکل توی دنیا هست که اگه بدونی بیخیال مشکل خودت میشی؟

خداروشکر کن که مادری داری که بهت فحش میده

همه چیز به دیدگاه خودت بستگی داره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشجو هستی چجوری هیچ دوستی نداری؟ سعی کردی با کسی دوس بشی؟ میفهممت منم مثل تو وابسته ام نه دوستی کس ...

خب هیچ دوستی ندارم واقعا.همشون باهم صمیمی ان و من همیشه تنهام 💔

خب هیچ دوستی ندارم واقعا.همشون باهم صمیمی ان و من همیشه تنهام 💔

سعی کن توام باهاشون صمیمی بشی 

باید یه تلاشی بکنی اینجوری که نمیشه همیشه تنها بمونی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سعی کن توام باهاشون صمیمی بشی باید یه تلاشی بکنی اینجوری که نمیشه همیشه تنها بمونی

سعی خودمو میکنم ولی اوتا از قبل باهم بودن همیشه منم قیافم زشته و دختر باحالی نیستم...علاوه بر دانشگاه کلا همیشه باید تنها باشم😂💔💔فقط دعا کن این مصاحبه کاری ک رفتم جور شه برام و کنسل نشه نصف مشکلات حل میشه🙏😭

سعی خودمو میکنم ولی اوتا از قبل باهم بودن همیشه منم قیافم زشته و دختر باحالی نیستم...علاوه بر دانشگا ...

امیدوارم حتما قبول بشی خودت رو تصور کن که اون کار رو گرفتی .

در ضمن زشتی و زیبایی رو هیچکس نمیتونه تعیین کنه 

به خودت برس به پوستت برس لباس خوب بپوش اونوقت میبینی که خیلی هم دختر خوشگلی بودی فقط اینکه قبلش داشتی تو یه آینه گرد گرفته خودت رو نگاه میکردی وقتی درست به خودت نگاه کنی میبینی خیلی هم خوبی .

امیدوارم حتما قبول بشی خودت رو تصور کن که اون کار رو گرفتی .در ضمن زشتی و زیبایی رو هیچکس نمیتونه تع ...

مرسی عزیزم انشالله.پوستم سبزس هرچقدم بهش برسم قرار نیس مثه بقیه دخترا صاف بشه و سفید پول ندارم مانتو بخرم😂 من باید بکوبم ازنو بسازم حالم از چهره بهم میخوره. والدینم هیچی ب من ندادن فقط بلدن گه بزنن ب اعصابم ن موهام قشنگه ن چشمام ن رنگ پوستم ن هوش دارم هیچی سگم نگام نمیکنه سگ😂💔... 

بیخیال ستون شرمنده سرت رو درد اوردم خیلی وقت بود باکسی حرف نزده بودم ممنون از اینکه باهام حرف زدی وپاسخ دادی ❤️ 

مرسی عزیزم انشالله.پوستم سبزس هرچقدم بهش برسم قرار نیس مثه بقیه دخترا صاف بشه و سفید پول ندارم مانتو ...

ببین خوشگلم منم کسی بهم خرجی نمیده خودم یه کار اینترنتی دارم خیلی پولی نیست در حد 200 .300 هزار تومن .همین‌رو جمع میکنم قبلا خیلی پوستم خراب بود بهش رسیدگی کردم الان سفید شده . یه روتین پوستی واسه خودت انجام بده بعد یکی دو هفته حسابی تغییر رو پوستت میبینی چه هلویی شدی ‌

کم کم پول بذار کنار هربار یچی بخر انشالله کارتم که اوکی بشه بعدش یه حقوق خوب داری .

نه بابا چه حرفیه اینجا واسه همین دردل و صحبته خوشحال شدم از هم صحبتی با تو

فداتشم

🥰💖

2790
2778
2791
2779
2792