2777
2789

قبلا پیام دادم نیاز ب قبول کردن نداشت 

الان سوالام اینه ک نوتیف پیامه رفته براش؟ اخه زودی زدم لغو فرستادن زیر ۱۵ دقیقه

یا مثلا پیوی مونده براش؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوتیف همون اولش میره دیگه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

میمونه نوتیفش ولی پیوی نه

وای وای😂😂پیدام میکنه یعنی 

ایدی هم مشخصه تو نوتیف؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

نوتیف همون اولش میره دیگه

وای وای😂😂پیدام میکنه یعنی 

ایدی هم مشخصه تو نوتیف؟

وای ارهتو میدونی حساب اینستا چجوری میشه حدف کرد؟

اره برو سایت اینستا ولی خب بازم اون آیدیتو میبینه از نوتیف، اگه میخوای بهت پیام نده بلاکش کن

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
اره برو سایت اینستا ولی خب بازم اون آیدیتو میبینه از نوتیف، اگه میخوای بهت پیام نده بلاکش کن

چرا این به فکرم نرسید😐🤣ک بلاکش کنم

تو گوگل بزنم سایت اینستا؟