2777
2789

الان تاپیک اون خانمو دیدم با دوتا بچه کوچیک زیر دوسال میخواد طلاق بگیره 

نکنید خانما نکنید 

اگه مطمین نیستید ازشوهرتون بچه نیارید 

وقتی میدونید اخلاق نداره و بچه میارید اقلا صبوری کنید 

بچه کوچیکتون نندازید زیر دست و پای دیگران بخدا کسی نمیاد بچتون بزرگ کنه 

نامادری هزار سال بتونه بچه یکی دیگه تحمل کنه 

خودتون دلتون برای بچهاتون باید بسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حق گفتی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من نامادری دارم با این همچین زن بدی هم نیست ولیبسوزید و بسازید ولی بچه هارو تنها نزلرید

آفرین منظورم همینه 

من خودمم نامادری هستم 

حوصله خودمم ندارم چه برسه بچه یکی دیگه 

مادر باید بفکر بچه ش باشه 

آفرین منظورم همینه من خودمم نامادری هستم حوصله خودمم ندارم چه برسه بچه یکی دیگه مادر باید بفکر بچه ش ...

شما که میدونستی طرفت بچه داره چرا ازدواج کردی که بچه یکی دیگه هم بدبخت کنی؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اکثرا هم بیخودی طلاق میگیرید می‌رید بعد چند وقت می‌بینید خبری نیست و باقی مردا از شوهر خودتون بدتر هستن 

شما می مونید و پشیمونی 

تازه اگه شوهره ازدواج کرده باشه که دیگه از غصه سکته هم میکنید 

خلاصه نکنید 

حرفتو قبول ندارم قرار نیست یک نفر فقط به خاطر اینکه بچه دار شده تا آخر عمر بسوزه ، اون آدم زندگی نمیکنه دیگه فقط یک مرده متحرکه . اون بچه به همچین زندگی ای احتیاج نداره 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

شما که میدونستی طرفت بچه داره چرا ازدواج کردی که بچه یکی دیگه هم بدبخت کنی؟؟

بچه بدبخت نیست کنار من اولا 

در ثانی مادر این بچه قبلا دوبار دیگم طلاق گرفته بود چرا میدونست زندگیش لبه پرتگاه باز بچه تولید کرد 

عجیبید جای اونو بازخواست کنید 

همسایه پایین ماهرشب هرشب جنگ وجیغ ودادودعوادارن.یک دختر۸ساله یا۹ساله هم دارن که وقتی ایناشروع میکنن دعواکردن صدای گریه هاش دل سنگواب میکنه.بنظرتون همچین زن وشوهری درسته که تااخرادامه بدن باهمچین وضعیتی؟سلامت روح وروان اون دخترچی میشه پس.وقتی ارامش توجدایی هست چرابایدبه زورهمدیگرروتحمل کنن که کنارش یه نفردیگه روهم دیوانه کنه.طلاق همیشه هم بدنیست