2777
2789
عنوان

خانما الکی طلاق نگیرید وقتی بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست
بچه بدبخت نیست کنار من اولا در ثانی مادر این بچه قبلا دوبار دیگم طلاق گرفته بود چرا میدونست زندگیش ل ...

اون نمیدونست قراره طلاق بگیره و ازدواج کرد

شما میدونستی پای یه بچه وسطه و ازدواج کردی

خیلی فرق داره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که میدونستی طرفت بچه داره چرا ازدواج کردی که بچه یکی دیگه هم بدبخت کنی؟؟

خب شوهر اسی بالاخره باید بایه زن ازدواج میکرد هرزنی جای اسی میومد همین احساس رو داشت، شایدم خیلی بدتر

این یه امر اجتناب ناپذیره

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

اون نمیدونست قراره طلاق بگیره و ازدواج کردشما میدونستی پای یه بچه وسطه و ازدواج کردیخیلی فرق داره

هیچ فرقی ندارن چرا الکی فقط میخوای دفاع کنی ؟

زنی که قبلا دو بار دیگه طلاق گرفته و چهار سال از زندگی مشترک تو قهر و خونه پدر بوده نمیدونسته مشکل داره ؟!

باشه شماها بعد سه تا بچه طلاق بگیرید من نظرم و دادم هر کس هرکاری دوست داره انجام میده

خدا نکنه طلاق بگیرم وا این چه طرز حرف زدنه 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

خب شوهر اسی بالاخره باید بایه زن ازدواج میکرد هرزنی جای اسی میومد همین احساس رو داشت، شایدم خیلی بدت ...

تو همین سایت خیلی خانم ها هستن که بچه همسرشون رو مثل بچه خودشون دوست دارن 

وقتی یه نفر با بچه همسرش مشکل داره و نمیتونه تحمل کنه این موضوع رو چرا باید ازدواج کنه؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خب شوهر اسی بالاخره باید بایه زن ازدواج میکرد هرزنی جای اسی میومد همین احساس رو داشت، شایدم خیلی بدت ...

فقط الکی می‌خوان دفاع کنند 

من نزاییدم که مسیولیت داشته باشم وقتی کسی مادر میشه هزارتا مسئولیت داره 

من صرفا یه قرارداد امضا کردم 

تعجب میکنم فرق بین مادر و نامادری متوجه نمیشن 

تو همین سایت خیلی خانم ها هستن که بچه همسرشون رو مثل بچه خودشون دوست دارن وقتی یه نفر با بچه همسرش م ...

به ندرت پیش میاد 

من در جواب تاپیک اون خانم که دو تا بچه کوچیک زیر دوسال داشت گفتم 

کی حوصله داره از بچه ها کوچیک مراقبت کنه 

خیلی سختی داره که فقط مادر میتونه

فقط الکی می‌خوان دفاع کنند من نزاییدم که مسیولیت داشته باشم وقتی کسی مادر میشه هزارتا مسئولیت داره م ...

همون قرارداد با خودش مسئولیت آورده

میتونستی قرارداد رو با یه آدم بی بچه امضا کنی

اسی منطقا حرف تو کاملا درسته یعنی یه بچه فقط توسط مادر خودش میتونه زندگی عادی داشته باشه (اونم نه همه ی مادرا) و غیر از اون هیچ راهی وجود نداره که بچه با عزت بزرگ بشه.... 

ولی چهار پایان ادم نما اینو نمیفهمن تو هی بشین منطق بیار.... 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

همسایه پایین ماهرشب هرشب جنگ وجیغ ودادودعوادارن.یک دختر۸ساله یا۹ساله هم دارن که وقتی ایناشروع میکنن ...

تو سن بالاتر طلاق باز اشکال نداره 

منظورم بیشتر بچه ها کوچیکه زیر ۸ سال اینا 

بچه دارشدن شرایط میخواد اگه شرایط روانی خانواده مناسب باشه باید بچه دار بشیم ولی اینکه توی یه خانواده با یه روان ناسالم‌ بچه بدنیا بیاریم و بعد ولش کنیم به امان خدا واقعا گناهکاریم 

فرقی نمیکنه این رها کردن میتونه حتی طلاق نگرفتن باشه اتفاقا بعضی اوقات طلاق گرفتن بیشتر به نفع بچه ها است البته هر کدوم از والدین که شرایط بهتری دارن و قصد مجدد ازدواج ندارن باید حضانت بچه رو بگیرن و از بچه به عنوان اهرم فشار استفاده نکن و در هر صورت باید وظیفه بچه ایی که بدنیا آوردن قبول کنن 

صرفا طلاق نگرفتن به معنی به فکر بچه بودن نیست 😊

اسی منطقا حرف تو کاملا درسته یعنی یه بچه فقط توسط مادر خودش میتونه زندگی عادی داشته باشه (اونم نه هم ...

حداقل از امضات و پستات به این نتیجه رسیدم که ادب و احترام و فهم و شعور نداشتن خیلیییییییی بد تر از غلط املاییه

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره