2777
2789
عنوان

اومدم هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 79 پست
عزیز دلمی مهربون😘😘😍😍😍😍😍 ممنون لطف داری عزیزم ۱شب ۲شب نیست که واگرنه تا دلت بخواد این شهر پر ...

قربونت عزیزم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی ناراحت نیستم اینم یه دوره از زندگیه تازه هتل از خونه امونم راحت تره😆 ۴ستاره اس  تازه جم ...

یعنی خااااک بر سر پدر شوهرت...اینا جواب خدا رو چی میخوان بدن....یعنی تو این شرایط خوابشون میبره؟؟؟؟؟..غذا از گلوشون پایین میره تو اوارگی پسرشون؟؟؟؟...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
الان با پدر شوهرت و مامانت ارتباط داری؟

اره با هر۲...

پدرشوهرم زنگ نزده دیگه ولی بزنه حتما باهاش خوب صحبت میکنم 

خوب اونام خونه خودشون بوده دیگه مجبور نبودن وظیفه اشونم نبوده 

چی بگم😔😔😔

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
مامانت و پدر شوهرت میدونن هتل اومدی؟

پدر شوهرم و نمیدونم‌میدونه یانه

ولی مامانم آره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
کاش خوزستان بودی ...بیومدی خونه ما

مرسی مهربونم😘😘😍😍😍😍

شما لطف داری

اره با هر۲... پدرشوهرم زنگ نزده دیگه ولی بزنه حتما باهاش خوب صحبت میکنم  خوب اونام خونه خودشو ...

یاسی تو چقدر خوبی من اگه تو شرایط تو بودم از هر دوتاشون دلگیر میشدم و حتما برای یه مدت قهر میکردم افرین عزیزم که ارامش داری تحسینت میکنم

یعنی خااااک بر سر پدر شوهرت...اینا جواب خدا رو چی میخوان بدن....یعنی تو این شرایط خوابشون میبره؟؟؟؟؟ ...

پدر شوهر من یعنی تو ایران میتونم بگم قد۴میلیارد خونه و زمین داره 

ولی خوب خونه خودش بوده دوست نداشته ما توش باشیم😔

عیبی نداره این روزام‌میگدره😊😊😊

هیچی.بهم که زنگ نمیزنه.منم دارم به زندگیم میرسم.

وا بت زنگ نمیزنه؟بخدا دیوونه ای اگه وقت و عمرا بزاری پای این یخچال

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اره با هر۲... پدرشوهرم زنگ نزده دیگه ولی بزنه حتما باهاش خوب صحبت میکنم  خوب اونام خونه خودشو ...

عزیزمی. . تو بی نظیری دختر😙😙

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
یاسی تو چقدر خوبی من اگه تو شرایط تو بودم از هر دوتاشون دلگیر میشدم و حتما برای یه مدت قهر میکردم اف ...

من از هیچکس انتظاری ندارم 

خداروشکر خودمون قد خودمون داریم و میگم‌چون‌میدونن هزینه اشو داریم برا همین‌حمایت نمیکنن😊😊

خوب یکمم منطقی نگاه کنم هر۲ بهم خیلی خوبیا کردن دستشونم درد نکنه