2777
2789
عنوان

اومدم هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 79 پست
پس بندازش تو آشغال دونی همچین مادری چه بچه ای میتونه تربیت کنه

جالبه مادر مادرشوهرمم قرص افسردگی میخوره.

چندوقت پیش یه فامیلای نزدیکشم دیدم قرص میخورد.

اصلا این زن تو خونه احترامم نداره.

مثل یه کلفت.از یه طرف دلم برلش میسوزه.چون زحمت میکشه تو خونه حتی اگه به درد نخور.ولی هرچی بالاخره کار میکنه.

از یه طرفم ازش بدم میاد.تنها پیششی از تمام رازهای فامیلش میگه.یه روز پیشش موندم شاخ دراوردم.حتی گفت شوهر خواهرش زن دوم داره.نمیدونستم مادرش شوهر دوم کرده طلاق گرفته.زن برادرش دروغ گفته موقع ازدواج.

حالم بد شد یعنی.

حداقل پدرشوهرم و فامیلش قابل تحملن.

مادربزرگ پدری شوهرم واقعا خانومه.خیلی با درک و فهمه.اگه چیزی مادرشوهرم جلوش بگه.سریع میگه عروس بزرگ کن.

فقط همون یکی شعورش بالاس.

میشه برام دعا کنید🙏😔
پدر شوهر من یعنی تو ایران میتونم بگم قد۴میلیارد خونه و زمین داره  ولی خوب خونه خودش بوده دوست ...

سلام بهتون تبریک میگم بخاطر مقاومت واعتماد به نفستون واینکه در هر شرایطی همراه همسرت هستی و آرامشی که داری بخاطر توقع نداشتن از دیگرانه امیدوارم موفق خوشبخت باشی

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بهتون تبریک میگم بخاطر مقاومت واعتماد به نفستون واینکه در هر شرایطی همراه همسرت هستی و آرامشی ک ...

ممنون عزیزم😘😘😘😘

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
جالبه مادر مادرشوهرمم قرص افسردگی میخوره. چندوقت پیش یه فامیلای نزدیکشم دیدم قرص میخورد. اصلا این ...

مادر مریض مطمئن باش بچه مریض تحویل اجتماع میده دلتم براش اصلا نسوزع

تو این دوره زمونه فقط باید خودخواه باشی تا ضربه نخوری

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫