2777
2789
عنوان

اومدم هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 79 پست
الان خانواده ت خبر دارن هتل اومدین؟

آره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=51967291]شبی ۶۰ تومن بدون غذا😐 تو خیابون که  شبی شصت تومن ؟؟؟اگه باشه عالیه.....تو تهرا ...

نه عزیزم شهرستانم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
یاسیییییی اخه چرا میدونو خالی کردی بلند شدی از خونت رفتی حالا پدرشوهرت یه چیزی گفت نباید جدی میگرفت ...

من اصلا نمیتونم تو خونه ای زندگی کنم که صاحبش ناراضیه

عزیزم اطراف قزوینم  دقیق نمیتونم بگم کجا فک و فامیل میبینن ابروم فنا میره😁

میخواستم بگم بیای خونه ما

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چجوری دلش اومد پدر شوهرت؟

اومد دیگه☹

همون تو هتل بمون منم دوس دارم اين موقعيتهارو😬😬

شب زلزله رو هم دوس داشتم رفتيم تو پارك خوابيديم

آيييييي حال دااااد

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
میخواستم بگم بیای خونه ما

عزیز دلمی مهربون😘😘😍😍😍😍😍

ممنون لطف داری

عزیزم ۱شب ۲شب نیست که واگرنه تا دلت بخواد این شهر پر آشناس😔

به نظرم کار پدر شوهرت خیلی زشت بود کار مادرت هم خیلی زشت بود دخترش هستی یکماه خونش میموندی چی میشد؟م ...

همون شب اول میخواستم برم هتل گفت نرو بمون خونه من همه اش چند روز دیگه😢

ولی احساس کردم راضی نیست من اونجا باشم