2777
2789
عنوان

شب تولدمه ولی دلشکسته ام

42 بازدید | 6 پست

یک سال دیگه داره میگذره ،

نمیدونم دستاورد خاصی داشتم یا نه

ولی امشب با یه تبریک ساده از یه غریبه اشک توی چشمام جمع شد و فهمیدم از اونی که فکر میکردم تنها ترم 

آدم دورم هست ها ولی انگار نیست

مشکل از منع فکر کنم که کسی دوستم ندارم 

گریه کردم باز مثل همیشه 🥲🖤

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک عزیزم 🌹

ممنونم 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
تولدت مبارک گلم. انشالله تو سال‌جدید آدم‌های بهتری وارد زندگیت بشن و از ته دل دوستت داشته باشن

مرسی 

منم امروز تولد دوستم بود دو ماه قبل فکر می‌کردم براش جشن می‌گیرم سوپرایزش می‌کنم ولی هیچ کاری براش نکردم فقط یه پیام بهش دادم و بهش تبریک گفتم حتی این پیامم دست و دلم نمی‌رفت که بهش بدم با اصرار یکی دیگه بهش دادم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه سندرم هست  افسردگی روز تولد تو نت سرچ کم اکثرا دارن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰