2777
2789
عنوان

نوستالژی

96 بازدید | 7 پست

نمی‌دونم چرا بچه که بودم، کباب یه مزه‌ی دیگه‌ای داشت، انگار سرآشپزش بهشتی بود آدما صمیمی‌تر بودن، کوفته‌ها خوشمزه‌تر، حتی اون شیر پلاستیکی‌ها که الان پر از آبن، انگار از خود گاو لوله‌کشی شده بودن! عید برام مث فیلمای دیزنی بود، سفره‌ی افطار بزرگترا قد زمین فوتبال بود، شب یلدا هم که همسایه‌ی میوه‌فروشمون سینی پر میوه می‌آورد، من حس پادشاهای قدیمو داشتم!

الان؟ هیچی مثل اون موقعا نیست! آدما انگار دوره‌ی آموزش نامردی دیدن، مدرک بین‌المللی هم گرفتن! موز که قبلاً می‌خوردم حس می‌کردم تو بهشتم، الان می‌خورم انگار یه هفته تو صندوق عقب ماشین افتاده بوده! میوه‌ها هم فقط ظاهرشون قشنگه، مثل اونایی که تو عکس پروفایلشون یه چیزن، از نزدیک یه چیز دیگه! خلاصه دنیا دیگه اون دنیای قدیم نیس، ما هم شدیم نسل سوخته‌ی موزای بی‌مزه!

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مزه ها و کیفیت غذا از اون زمان، خیلی خیلی بهتر شدن ولی دلیل اینکه مثل گذشته به ما مزه نمیدن بحث دوپا ...

حس میکنم بخاطر گل خونه ای شدن اینجوری شدن 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید