2789
عنوان

شوهرم

175 بازدید | 25 پست

بچها شوهرم خسته ام کرده نمیدونم چیکار کنم ن میتونم برگردم چون پدر مادرم درکی از مشکلی من دارم ندارن نه میتونم بمونم  تو زندگیم دارم اب میشم تو شهر غریب الان ویلون سیرونم 

خسته شدم خسته   خیلی اذیتم میکنه بهم دروغ میگه از  پنهون کاری میکنه 

به خونوادش ی مدت پول میداد خیلی بی رویه زیاد بد به من دروغ میگفت رمنم میفهمیدم باهاش حرف زدم با دعوا با ارومی که چیزی رو از من پنهون نکن توروخدا نکن   راستشو بگو گفت باش باز دروغ دروغ 

جلوی خونوادش جوزی رفتار میکنع که مثلا زن من نمیدونه به شما پول میدم  مثلا من  زنمو ادم حساب نمیکنم 

مثلا امرپز رو موتور بودیم یهو مادرش زنگ زد بد شوهرم بهش فهموند کع زنم پیشمه 

نمیتونم راحت حرف بزنم 

بش گفتم مگه چی میخواستی بگی کع نمیتونستی پیش من حرف بزنی 

چرا اینجوری حرف زدی من که همه چیزو میدونم عادی حرفتو میزدی انقد دلم سوخت انقد گریه کزدم زدم از خونه بیرون   برگشته ب من میگه گمشو بیا خونه یا برو شهرتون خونه بابات 

من زنگ میزنم بابات تکلیفتو روشن کنه 

همیشه خونوادش اذیتم میکنن هیچ کاری نمیکنع پشت سرم ی جور رفتار میکنه جلوم ی جوز  

درد من پول نیس بچها درد من حرفای ک میزنن نیس 

درد من اینه کاری میکنه اونا فک کنن من هیچی نیستم اونا فک کنن شوهرم منو ادم حساب نمیکنه 

خپاهر شوهرم رفته بود پیش عمه شوهرش گفته داداشم بهش نمیگه به ما کمک میکنه

هر کاری میکنم درس نمیشع 

نمیدونم چیکار کنم  از بی جایی اومدم تو پارک نشستم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هعییییی چقد درک میکنم حال الانتو🥹😑منم اون شب از بی جایی رفتم بیمارستان نشستم

🥲🥲🥲  بدبخت شدم 

عمرم جونیم بدنم اعصابم همهچیم داره میره🥲🥲🥲هیشکی نمیفهمه 

به من میکه پس کی خدا کی میزنه تو کمر تو 🥲

🥲🥲🥲 بدبخت شدم عمرم جونیم بدنم اعصابم همهچیم داره میره🥲🥲🥲هیشکی نمیفهمه به من میکه پس کی خد ...

الهی خدا اول ب کمر خانوادش بزنه ک همچین نکبت هایی پس میندازن میاد دختر مردمو عذاب میده.منم ظهر یه ساعت فقط شوهرمو نفرین کردم.اگه جایی داشتم همین الان میرفتم خونه مامانم شماله ۱۲ ساعت راهه🥹هی دارم تحمل میکنم بینم کی بترکمم

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

🥲🥲🥲 بدبخت شدم عمرم جونیم بدنم اعصابم همهچیم داره میره🥲🥲🥲هیشکی نمیفهمه به من میکه پس کی خد ...

وااااااا چقدر نفهمه دیگه شورشو دراورده نمیتونی یکم سرمایه جمع کنی اندازه خرید یه خونه ای وطلاق بگیری 

چراااا🥲🥲🥲چقدر ما زنا گناهیم و مردا نفهم💔

نصفه شب از،سفر برگشت الکی پاچمو گرفت تو دعوا بهم گفت هری گفتم نگو میرم هاااا گفت هررری زن نیستی نری.۲ نصفه شب بود پوشیدم رفتم 

الهی خدا اول ب کمر خانوادش بزنه ک همچین نکبت هایی پس میندازن میاد دختر مردمو عذاب میده.منم ظهر یه سا ...

خدا نکنه 

دردم اینه جرا زن میگرن   من با هزار تا ارزو ازدواج کردم 

چرا انقد زجر 

چرا انقد ازار 

خدا نکنه دردم اینه جرا زن میگرن من با هزار تا ارزو ازدواج کردم چرا انقد زجر چرا انقد ازار

براشون زن میگیرن که یکی دیگه حمالیشونو کنه.همیشه ب چشم هیچ و پوچ ب زن نگاه کردن و میکنن

نصفه شب از،سفر برگشت الکی پاچمو گرفت تو دعوا بهم گفت هری گفتم نگو میرم هاااا گفت هررری زن نیستی نری. ...

ی مشت اشغالنننن 

من فقط خونوادسو نفرین میکنم حالم ازشون بهم میخوره حالم ازشون بهم میخوره