2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست
نصفه شب از،سفر برگشت الکی پاچمو گرفت تو دعوا بهم گفت هری گفتم نگو میرم هاااا گفت هررری زن نیستی نری. ...

منم شوهرم چندروز پیش به خاطر خونواده بدرد نخورش گفت طلاقت میدم خونوادشو بااون همه بدی که کردن بهم بی تقصیر کرد منو تقصیرکار گفت نمیخوامت بچمم طبق قانون ازت میگیرم منو با این حال بارداریم یه وضعی رسوند میخاستم برم و جدا شم اسم بچمو اورد پاهام شل شد ولی ازاون روز حسی حتی به بچمم ندارم😔💔خدا لعنت کنه خونوادشو خیروخوشی نبینن

ی مشت اشغالنننن من فقط خونوادسو نفرین میکنم حالم ازشون بهم میخوره حالم ازشون بهم میخوره

الانه خودم بزنم زیر گریه.تف ب بی پولی اگه دستم خالی نبود نشونش میدادم

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

براشون زن میگیرن که یکی دیگه حمالیشونو کنه.همیشه ب چشم هیچ و پوچ ب زن نگاه کردن و میکنن

عز این به بعد کوفت هم مراعات همچین مردایی رپ نمیکنم 

ی مشت گدا گشنه که مادمشون میکنم  اخر سر این 

بگیر ازش   بگیر ی جوری هرجوری بگیر ازش اینا لیاقت خوب بودن ندارن 

ب خدا تو اینستاگرام درس میگن 

منم شوهرم چندروز پیش به خاطر خونواده بدرد نخورش گفت طلاقت میدم خونوادشو بااون همه بدی که کردن بهم بی ...

منم سرد شدم ازش.مدتیه ب بهانه پریود ازش فرار میکنم ظهرم باز پاچمو گرفت بدتر ازش بدم اومد.از خدامه علاقم بهش کم بشه با پای خودم برم خر نشم باز برگردم.

بگیر ازش بگیر ی جوری هرجوری بگیر ازش اینا لیاقت خوب بودن ندارن ب خدا تو اینستاگرام درس میگن

زرنگه بهم پول نمیده.میگه هرچی بخوای میخرم دیگه پول چرا بدم.مث،سگ پولداره وضش توپه وقتایی ک میرفتم قهر انقد تو بی پولی نگهم میداشت تا برگردم.همش میگم خدایا این همونیه ک ۵ سال خودشو جر داد تا منو بهش بدن حالا چشه 

زرنگه بهم پول نمیده.میگه هرچی بخوای میخرم دیگه پول چرا بدم.مث،سگ پولداره وضش توپه وقتایی ک میرفتم قه ...

براش دعای چیزی نگرفتن این جور ادما خونوادهای اشغالی ام ممکنه داشته باشن  دوستی اشنایی کسی کاری نکرد؟

براش دعای چیزی نگرفتن این جور ادما خونوادهای اشغالی ام ممکنه داشته باشن دوستی اشنایی کسی کاری نکرد؟

دعا گرفته بودن ۲ روزه پیداش کردیم.

ولی کلا سرکار هرچی بشه داغشو سر منم میریزه.اینجا غریبم کسیو ندارم خانوادم شمالن.

دعا ک چه عرض کنم طلسم بود هر شب ساعت ۱۲ شب بهم حمله میکرد یهو زنگ زد۱۱۰ ابرو ریزی.بعد نزدیکای صبح اروم میشد

دعارو پیدا کردیم اروم شده ولی ظهر از کارش ناراحت بود سر من خالی کرد بعد هرچی منت کشید جوابشم ندادم انگار تو خونه تنهام.خدافظی کرد باز ج ندادم

من طلا و زمین دارم خونمم بابام داده بهم هدیه عروسی بایه قطعه زمین ولی شوهرمو واقعا دوسش داشتم انتخاب خودم بود انصافا خوبه ها اگر خونوادش موش نندارن تو جونش ‌و تو زندگیمون بعدم بچم این وسط قربونی میشه نمیخام زیر دست اون بی اصل و نصبا بره

زرنگه بهم پول نمیده.میگه هرچی بخوای میخرم دیگه پول چرا بدم.مث،سگ پولداره وضش توپه وقتایی ک میرفتم قه ...

چون ازاول قانع بودیم میدونی خرج کردن بلد بودیم ولی قناعت کردیم زندگیمون سرو سامون بگیره به من هرچقدر بخوام و در توانش باشه میده اما پس اندازی اصلا نداریم حقیقت شک کردم برای خونوادش خرج میکنه منم گفتم ازاین بعد خرج کردا و درامدتو میگی مینویسم هرماه حساب کتاب میکنم پولمون کم تراز چیزی که دربیاد بشه خودت میدونی از بعد زایمانم بهش گفتم میخام کل کارای زیبایی رو انجام بدم و به خودم حسابی برسم من خونه پدرم عملی نکردم ولی فیشیال و هزار کوفت و زهر مارو مرتب انجام میدادم ازوقتی ازدواج کردم له خاطر پیشرفت زندگیم نکردم این کارارو ولی اشتباه کردم 

چند سالتونه هرکدوم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......